• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2020

15:10

SRBIN JE PONOVO GLAVNA TEMA! Sergej - Junajtedova meta BROJ JEDAN!

Fudbal

SRBIN JE PONOVO GLAVNA TEMA! Sergej - Junajtedova meta BROJ JEDAN!

Podeli vest

Sergej Milinković Savić bi ovog leta mogao da promeni klub i pored najava da će ostati u Laciju

Izuzetno zainteresovan za uslugama reprezentativca Srbije, piše španski "Fićahes", je Mančester junajted, koji je obezbedio direktan plasman u Ligu šampiona.

Kako se navodi, "crveni đavoli" žele da iskoriste početak prelaznog roka u Engleskoj i da veoma brzo završe sve željene poslove, a glavni je Sergej.

Pored Junajteda oko bivšeg fudbalera Vojvodine "kruže" i Čelsi, Totenhem, PSŽ i Juventus, ali je tim Olea Gunara Solskjera najkonkretniji.

Sergej je pre nekoliko dana rekao da nema nameru da menja klub jer je igranje u Ligi šampiona obezbeđeno. Sada dolaze drugačije informacije.

Jedno je sigurno, naš vezista će i ovog leta biti tema...

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija