• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2020

21:20

VOJVODINA DOVELA NOVO POJAČANJE! Nema stajanja na "Karađorđu", kroji se tim za velika dela!

Fudbal

VOJVODINA DOVELA NOVO POJAČANJE! Nema stajanja na "Karađorđu", kroji se tim za velika dela!

Podeli vest

Fudbalski klub Vojvodina potpisao je dvogodišnji ugovor sa povratnikom Novicom Maksimovićem, dosadašnjim igračem Panioniosa

Maksimović ima 32 godine i igra na poziciji zadnjeg veznog, a u Vojvodini je već bio od 2015. do 2017, kada je otišao prvo u kazahstanski Atirau, a potom i grčki Panionios. Naveo je da mu neće biti potrebno mnogo vremena da se uklopi.

(VIDEO) ZLATAN CARINA! Ibrahimović helihopterom stigao na trening Milana! Kako se dosetio ovoga...

- Jako sam srećan što sam se vratio. O veličini kluba ne treba mnogo da pričam, jer zna se da je jedan od najvećih u Srbiji. Ovde sam proveo najlepši deo svoje karijere, tokom kojeg smo imali vrhunske rezultate. Dva puta zaredom smo stizali do plej-ofa Lige Evropa, a nadam se da ćemo ovoga puta imati malo više sreće, pogotovo što se tiče žreba, pa da probamo da uđemo u grupnu fazu. Sa (trenerom Nenadom) Lalatovićem sam radio i prošli put, tako da mi neće biti potrebno mnogo vremena da se prilagodim. Poznajem dosta igrača, kao i članove stručnog štaba, tako da jedva čekam da istrčim na teren i dam svoj maksimum- rekao je Maksimović.

Vojvodina je dan ranije angažovala još jednog povratnika, Vladimira Kovačevića, koji je od 2017. nastupao za Kortrajk u Belgiji i moldavski Šerif.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija