• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

29.07.2020

18:50

DELIJE GA PAMTE PO GOLU PARTIZANU! Nekadašnji napadač Zvezde stigao u Radnički!

Fudbal

DELIJE GA PAMTE PO GOLU PARTIZANU! Nekadašnji napadač Zvezde stigao u Radnički!

Podeli vest

Nekadašni fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica i iskusni vezista Nenad Šljivić novi su članovi Radničkog, saopštio je klub iz Niša

Kasalica je pored Zvezde nastupao i za OFK Beograd, Slobodu iz Užica, Hajduk iz Kule, Ulsan iz Južne Koreje, hrvatsku Istru, kazahstanski Ordabasi, grčki Platanijas, te Napredak i Rad.

INĐIJA NASTAVLJA DA SE POJAČAVA! Stigao nekadašnji štoper Zvezde!

Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 11 mečeva i postigao jedan gol.


- Jako sam srećan što sam došao u Radnički. Imam visoko mišljenje o ovom klubu i njegovoj organizaciji, a moje ambicije se poklapaju sa ambicijama Radničkog. Želim da se borim za vrh superligaške tabele i da pomognem klubu da se izbori za nastup u Evropi. Radnički ima svetlu tradiciju, u poslednjih nekoliko sezona igrao je odlično i beležio sjajne rezultate i smatram da ću svojim iskustvom pomoći ekipi da ostvari zacrtane ciljeve - rekao je 31-godišnji Kasalica.

Foto: Tanjug

Šljivić je tokom karijere nastupao za Napredak, ruski Rostov, Jagodinu, kazahstanski Tobol, Spartak iz Subotice i malteški Balzan.

- Imam ogromno iskustvo i spreman sam da ga uložim u uspehe Radničkog u narednoj sezoni. Ovaj klub izuzetno cenim, upoznat sam sa njegovim konstantnim rastom u poslednje četiri godine i drago mi je što ću biti deo ove priče. Neće mi biti teško da se uklopim, poznajem trenera i nekoliko saigrača i biću speman da se odmah stavim na raspolaganje - kazao je 35-godišnji Šljivić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija