• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2020

19:02

UOČI DUELA ZVEZDE I NOVOG PAZARA! Potvrđena pojačanja!

Fudbal

UOČI DUELA ZVEZDE I NOVOG PAZARA! Potvrđena pojačanja!

Podeli vest

Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je pre početka superligaškog takmičenja golmana Miloša Rnića i napadača Nemanju Dragutinovića, a u klub su se vratili ofanzivni vezista Abdulaziz Ragipović i levi bek Luka Šarac. Novi Pazar će večeras od 19:30 gostovati Crvenoj zvezdi, u okviru prvog kola Super lige Srbije

Rnić (27) je stigao iz čajetinskog Zlatibora, a ranije je branio za Kolubaru, Bežaniju, Deren iz Mongolije i beogradsku Lokomotivu. Dragutinović (21) je internacionalac iz Bosne i Hercegovine, koji je pre Pazara nastupao za Mladost Doboj Kakanj i Drinu iz Zvornika.

(FOTO) ZVEZDA U NOVOM DRESU ZAPOČINJE SEZONU! Crveno-beli predstavili domaću garnituru!

Ragipović (20) se vratio u Novi Pazar posle igranja u lokalnom srpskoligašu Jošanici i Tutinu, dok je Šarac (25) ponovo u matičnom klubu, osim kojeg je bio i u Tutinu, Jošanici, užičkoj Slobodi, nemačkoj Viktoriji iz Berlina, lučanskoj Mladosti i Hajduku iz Kule.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija