• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2020

12:10

(FOTO) PENALI SUĐENI ZVEZDI I PARTIZANU - ŠTA JE ZAPRAVO ISTINA? Evo koliko su prošle sezone JEDANAESTERACA izveli "večiti" rivali!

Fudbal

(FOTO) PENALI SUĐENI ZVEZDI I PARTIZANU - ŠTA JE ZAPRAVO ISTINA? Evo koliko su prošle sezone JEDANAESTERACA izveli "večiti" rivali!

Podeli vest

Nakon dosuđenog penala za Partizan u Kruševcu podigla se velika prašina na srpskoj fudbalskoj sceni. Počela su nadmetanja saopštenjima kako sa Marakane tako i iz Humske

Problem je nastao kada je Danilo Grujić pokazao na belu tačku posle kornera Partizana. Najpre je trener Kruševljana bio veoma ljut, a nakon toga oglasili su se iz Crvene zvezde otvorenim pismom upućenom FSS-u, a stigao je i odgovor Partizana.

PARTIZAN TUŽI ZVEZDU SUDU U LOZANI! Vuletić traži da se crveno-belima poništi titula!

Sa Marakane su tražili da se Grujić sankcioniše, dok su crno-beli tvrdili da je Zvezda upravo ekipa kojoj je suđeno najviše penala prethodne sezone, tvrdivši da ih je bilo 17. Međutim, brojke su nešto drugačije.

Prema zvaničnim podacima, šampionu Srbije suđeno je 10 najstrožih kazni, od kojih je 9 iskorišćeno, dok je jedan penal promašen. Isti broj jedanaesteraca izveo je Čukarički, dok je Partizan odmah iza, sa svega jednim manje (9), a deli poziciju sa Proleterom.

Foto: transfermarkt.de

Što se nove sezone tiče, nakon kompletiranog 1. kola Superlige dosuđeno je pet jedanaesterca, jedan za Partizan, jedan za Crvenu zvezdu, po jedan za Radnik i Spartak, a jedan za TSC iz Bačke Topole koji nije realizovan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 3 godine

Gospodine Gico, šta sad kazete na pravi podatak. A bilo bi interesantno da statistika pokaže koliko he golova Partizan da u u zaostavnom vremenu. Odnosno posle isteka zazstavnog vremena koje je sudija prethodno pokazao.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija