• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2020

20:20

UOČI DUELA U SREDU NA MARAKANI! STAVIO JE SVOJ POTPIS! Stigao bivši štoper Monaka!

Fudbal

UOČI DUELA U SREDU NA MARAKANI! STAVIO JE SVOJ POTPIS! Stigao bivši štoper Monaka!

Podeli vest

Fudbalski klub Radnički saopštio je da je novi igrač tog kluba 19-godišnji Danilo Dašić. Fudbaleri niškog kluba će u sredu gostovati Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić", u drugom kolu Superlige Srbije

Crnogorski fudbaler ponikao je u rodnom Beranu i zaigrao je seniorski fudbal sa 17 godina, a onda je dobio poziv Monaka i proveo šest meseci u Kneževini.

ZVANIČNO! Stiglo novo pojačanje! Sise potpisao, debituje već u sredu!

Do realizacije transfera u jedan on najjačih timova francuske lige nije došlo zbog promena u rukovodstvu tog kluba, pa se Dašić obreo u ekipi Zlatibora, kojoj je prošle sezone pomogao da se prvi put u istoriji plasira u Superligu Srbije. Dašić ispunjava i uslov "bonus" igrača, a poznato je da minimum dvojica takvih fudbalera od ove sezone moraju biti u startnoj postavi na mečevima Superlige Srbije.

- Ovo je novo iskustvo za mene. Imao sam priliku da se uverim da je Radnički vrhunski organizovan klub. Došao sam da pomognem Radničkom da ispuni svoje ciljeve, a to su i moji lični ciljevi. Da igram u timu koji se bori za vrh tabele i plasman u Evropu- rekao je Dašić.

 

Fudbalski klub Radnički nastavio je da pojačava svoje redove sa mladim i talentovanim fudbalerima. Ugovor sa Nišlijama... Posted by FK Radnički Niš on Понедељак, 03. август 2020.

 


Osnovna pozicija mu je zadnji vezni, ali se dobro snalazi i na mestu štopera.

- Mogu da pokrijem nekoliko pozicija na terenu. Ovde je žestoka konkurencija, puno je kvalitetnih igrača, ali to mi je samo motiv više da naporno radim i izborim se za svoje mesto u Radničkom- rekao je on.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija