• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2020

21:55

(HIT VIDEO) KADA SLAVITE GOL, BEŽITE ŠTO DALJE OD MITROVIĆA! Srbin na URNEBESAN način proslavio pogodak svog tima, saigrač se NIJE NAJBOLJE proveo!

Fudbal

(HIT VIDEO) KADA SLAVITE GOL, BEŽITE ŠTO DALJE OD MITROVIĆA! Srbin na URNEBESAN način proslavio pogodak svog tima, saigrač se NIJE NAJBOLJE proveo!

Podeli vest

Naš reprezentativac Aleksandar Mitrović bio je u centru pažnje u meču finala plej-ofa za plasman u Premijer ligu između Fulama i Brentforda

 

Nakon što se pojavio snimak na kom se vidi kako Mitrović prilazi golmanu Brentforda nakon meča kako bi ga utešio, na društvenim mrežama je "isplivao" još jedan koji je posebno nasmejao navijače Fulama.

(VIDEO) FULAM SLAVI! MITROVIĆ SE VRAĆA U PREMIJER LIGU! Brajanov gol sa 35 metara i srpski napadač odveli "Kotidžerse" u elitu!

Naime, tokom proslave drugog gola Brajana za 2:0, Srbin je sa saigračima pritrčao ka klupi gde su fudbaleri slavili pogodak. Mitrović je u jednom momentu povukao štopera Fulama Hektora za kosu što se ovome nikako nije dopalo.

Pogledajte kako je to sve izgledalo:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija