• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2020

15:04

TRANSFERI UŽIVO! BANE IPAK U CRVENOJ ZVEZDI!? Marko Nikolić doveo Partizanovu želju!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO! BANE IPAK U CRVENOJ ZVEZDI!? Marko Nikolić doveo Partizanovu želju!

Podeli vest

Vreme je za još jedan transfer dan... Sva dešavanja sa "pijace" možete pratiti na sajtu Informera

20.30 - Slobodan Rajković potpisao u Lokomotivi iz Moskve!

Foto: Starsportphoto/montaža

17.30 - Ivanović u Crvenoj zvezdi!? Opširnije OVDE!

16.30 - Partizan konačno našao desnog beka! Više o tome pročitajte OVDE!

Foto: Starsportphoto

16.00 - Legenda Totenhema i bivši defanzivac ovog kluba Ledli King, pojačaće stručni štab Žozea Murinja!

Foto: reuters

15.10 - Zvezda je mogla da ostane bez jednog od najboljih igrača! O čemu je reč vidite OVDE.

Foto: Public

14.46 - Fudbalski klub Barselona zvanično je angažovao Gustava Maiju, 19-godišnjeg Brazilca iz Sao Paula. Supertalentovani napadač stigao je u Kataloniju u transferu vrednom 4.5 miliona evra

14.20 - Nova vest iz Humske! Šta se dešava sa Savom Miloševićem? Pogledajte OVDE.

14.15 - Mančester siti i Napoli zakazali su sastanak za sledeću nedelju! Tima je Kulibali! 

13.55 - U Borusiji misle na budućnost... Ako ode Džejdon Sanči, "milioneri" će kranuti u napad na Memfisa Depaja iz Liona.

 

 

13.41 - GOTOVO! Brazilac Vilijan preći će iz Čelsija u Arsenal s kojim će potpisati trogodišnji ugovor. Očekuje ga 100.000 funti nedeljno u dresu novog kluba!

13.20 - Za Famalikao je u sezoni 2019/20 nastupao Uroš Račić, a umesto njega tamo će u sezoni 2020/21 biti Andrija Luković. "Zlatni orlić" sa U19 Evropskog prvenstva 2013. ima novu priliku za dokazivanje.

Foto: Starsportphoto©

12.36 - Nešto se kuva u Humskoj... Da li Savo Milošević ostaje trener?

12.10 - Mark Andre ter Štegen trebalo bi da potpiše novi, petogodišnji, ugovor sa Barselonom!

11.55 - Iz Italije stiže velika vest! Roma je blizu prodaje, detalje pogledajte OVDE.

Foto: Tanjug/AP

11.31 - Korona je udarila jako Arsenal! O čemu se radi pogledajte OVDE.

11.10 - Dileme više nema! Sada je i zvanično! Aleksis Sančez je potpisao ugovor sa Interom do 2023. godine! 

 

 

10.55 - Italijanski transfer guru Đanluka di Marcio javlja da Napoli i Torino spremaju trampu golmana. U Napulj bi došao Salvatore Sirigu, dok bi Aleks Meret išao u Torino!

10.37 - Siti neće stati! "Građani" će juriti da dovedu još četiri igrača. Na listi su čak i Lautaro Martinez i Žoao Feliks!

Foto: Tanjug/AP

10.25 - Juče je bilo predstavljeno kao završen posao, a danas? Mediji sa Ostrva tvrde da je Arsenal odustao od Felipea Kutinja i da u ovom trenutku ni nema pregovora.

10.05 - Čelsi kupuje igrače, pojačva se, ali... Neće biti lako treneru Frenku Lampardu. Navodno je Abramovič odlučio da ispuni svaku želju Lamparda, ali i da ga obaveže da se bori za titulu sledeće godine.

Foto: APphoto

10.03 - Aleksanadr Kolarov kupuje u Crvenoj zvezdi? O čemu je reč viditi OVDE.

10.01 - Dobar dan i dobro došli na naš transfer blog! Šta se juče dešavalo pogledajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija