• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2020

20:09 >> 15:50

TRANSFERI UŽIVO! Bomba za kraj dana! Kavani ima novi klub!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO! Bomba za kraj dana! Kavani ima novi klub!

Podeli vest

Zahuhtava se situacija na transfer tržištu, a kao i prethodnih dana i danas možete pratiti uživo dešavanja na fudbalskoj pijaci na sajtu Informera

22.00 - Urugvajac Edinson Kavani, novi je igrač Benfike!

20.10 - Italijani tvrde, Andrea Pirlo je novi trener Juventusa!

 

 

19.00 - Orao stiže na Marakanu!? Šta su OVIM crveno-beli poručili Delijama..

 

 

18.00 - Crvena zvezda se ozbiljno bacila na rekonstrukciju tima! Pored Frederika Makede, crveno-beli žele i Anderona Silvu!

17.30 - Egzodus u Dinamo Bukureštu! Čak šest fudbalera nekada slavnog rumunskog kluba napustilo Dinamo. Među njima je i srpski internacionalac Slavko Perović! 

16.30 - Prema rečima kluba iz Ljutice Bogdana povratak Srđana Plavšića na "Marakanu" ovoga leta nije realna opcija u ovom momentu! Više o tome pročitajte OVDE.

15.46 - Zlatan Ibrahimović je blizu dogovora sa ekipom Milana. U pitanju je produžetak saradnje na još godinu dana.

15.30 - Dinamo Zagreb zaradio je 8.500.000 evra nakon što je Dani Olmo pojačao redove Dinama iz Moskve. Očekivalo se celih 10 miliona koliko su tražili Hrvati, ali su na kraju popustili i prihvatili nešto manju ponudu.

15.12 - Nakon što je transfer Federika Makede u Zvezde već gotova stvar, crveno-beli moraju da pronađu način kako da prodaju nekog od napadača, a u Ljutice Bogdana razmišljaju da to bude Tomane. Više o tome čitajte OVDE.

Foto: Starsportphoto

14.45 - Pre nekoliko dana aktuelna je bila priča o interesovanju Mančester junajteda za golmana Lestera Kaspera Šmajhela, a sada se u priču umešao i Čelsi, pišu engleski mediji. Očekuje se rasplet narednih dana.

 

14.31 - Nije transfer, ali je jako bitna vest iz sveta sporta. Juventus je smenio trenera Mauricija Sarija, a ko je prva opcija pročitajte OVDE.

13.29 - Zvezda vraća još jednog bivšeg fudbalera!

 

 

13.20 - Sergej Milinković Savić dobija pojačanje iz Mančester sitija, a o kome je reč pogledajte OVDE.

12.44 - Arsenal je ponudio ekipi Milana Lukasa Toreiru, ali problem predstavlja suma koju traže Englezi, a ona iznosi čak 40.000.000 evra. To je Italijanima mnogo pa se očekuje odgovor.

 

 

12.30 - Ponedeljak je "DAN D" za transfer Džejdona Sanča u Mančester junajted. Ukoliko se do tada posao ne zaključi, mladi fudbaler će potpisati novi ugovor sa Borusijom, koji je uveliko spreman.

12.00 - Prema informacijama iz Engleske, Kristal Palas je zainteresovan za đaka Barselonine La Masije, Đerarom Delofeuom.

 

 

11.04 - Zvezda ne odustaje od štopera! Reprezentativac Srbije i dalje u fokusu crveno-belih!

 

 

10.25 - Jedna vest sa Ostrva. Za fudbalera Mančester sitija Erika Garsiju Barselona je spremila 16.000.000 evra, piše britanski "San".

10.11 - Partizanova potraga za desnim bekom i dalje se nastavlja, a najveći favorit za dolazak u Humsku jeste Nikola Boranijašević iz Vaduca.

10.05 - Dan započinjem sa sjajnim vestima po navijače Crvene zvezde. Crveno-beli su se dogovorili sa novim napadačem, koji uskoro stiže na Marakanu. O kome je reč čitajte klikom OVDE.

Foto: Starsportphoto

10.00 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen transferima. Pre nego što započnemo sa subotnjim "programom" podsetimo se šta se juče dešavalo na tržištu - OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija