• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2020

22:46 >> 21:52

TRANSFERI UŽIVO (9. AVGUST)! Zvezda dočekala sjajne vesti iz Grčke, Liverpul doveo prvo pojačanje!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (9. AVGUST)! Zvezda dočekala sjajne vesti iz Grčke, Liverpul doveo prvo pojačanje!

Podeli vest

Da li je danas dan za velike transfere? Dešavanja sa fudbalske pijace možete pratiti uživo na sajtu Informera

 

Za nama je još jedan interesantan dan na transfer tržištu. Ponovo su bile aktivne priče oko Crvene zvezde i Partizana, dolaska Federika Makede, odlaska Miloša Vulića... Kako je to izgledalo možete da ispratite u nastavku teksta:

22.45 - Odjavljujemo se za danas. Budite sa nama i sutra, nema sumnje da nas sa početkom nedelje očekuje mnoštvo novim transfer priča!

22.30 - Arsenalov univerzalac Toreira na meti je velikog broja klubova, a poslednji u nizu je u red stao Pari Sen Žermen. U Londonu se nadaju da mogu da zarade 50.000.000 evra.

21.50 - Ukoliko proda Markosa Alonsa, Čelsi je pikirao zamenu. U pitanju je član Real Madrida Serhio Regulion koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Sevilji.

 

 

21.30 - Nije u pitanju transfer, ali loše vesti stižu iz Madrida. Dva igrača Atletika pozitivna su na koronavirus, samo nekoliko dana pred četvrtfinale Lige šampiona.

 

 

20.45 - PSŽ je odlučio da započne pregovore sa Nejmarom oko produžetka saradnje. Čini se da Brazilac neće menjati sredinu ovog leta.

20.05 - Barselona kreće u napad na Bernarda Silvu iz Mančester sitija, bar tako tvrde španski mediji.

19.20 - Štoper Mančester sitija Džon Stouns na meti je ekipe Čelsija. Pep Gvardiola je spreman da pusti defanzivca, čeka se ponuda iz Londona.

18.45 - Odlične vesti za Zvezdu iz Grčke. OVDE proverite o čemu se radi.

18.00 - Liverpul kupuje u Olimpijakosu! Englezi su kontaktirali šampiona Grčke, a tema razgovora je Kostas Cimikas za koga crveno-beli traže 16.000.000 evra.

17.20 - Doskorašnji fudbaler Čelsija Vilijan, obavestio je "plavce" da napušta klub kao slobodan igrač. Čeka se dogovor sa Arsenalom.

 

 

16.30 - Englezi pišu da je Arsenal spreman da proda Aleksandra Lakazeta, a prvi u red je stao Atletiko Madrid. Cena je 30.000.000 evra.

 

 

15.10 - Iz Liverpula stiže vest da je Marko Grujić na prodaju.

14.24 - Miloš Vulić iz Crvene zvezde se nalazi na meti Verone! Pre nekoliko dana pričalo se o odlasku u Krotone.

13.55 - Pol Pogba će uskoro potpisati novi ugovor sa Mančester junajtedom!

Foto: reuters

13.31 - Andrea Prilo je novi trener Juventusa, a već ima i prvu želju. On po svaku cenu želi Tonalija iz Breše. 

12.31 - To je ljubav! Karlos Tevez neće menjati klub, pošto je sa Bokom dogovorio produžetak saradnje na još jednu sezonu!

 

 

11.45 - Prema pisanju italijanskih medija, agent Ronalda Žorž Mendeš već je otpočeo razgovore sa sportskim direktorom Paris Sen Žermena Leonardom!

11.29 - Arsenal na sve načine pokušava da dovede Tomasa Partija! Kako nemaju mnogo novca, spremni su da daju i Lakazeta u transfer paketu.

Foto: reuters

11.10 - U Humsku bi uskoro mogla da stigne mega ponuda... Lion želi Filipa Stavanovića u šuška se o ceni od 15 miliona evra!

10.51 - Andrea Prilo je seo na klupu Juventusa, a Đenaro Gatuzo ima poruku za nejga - nadrljao si!

10.33 - Partizan ima desnog beka! Periša Pešukić se vratio sa pozajmice iz ekipe Budućnosti i opet trenira sa crno-belima.

10.27 - Real bi uskoro mogao da se otarasi Gereta Bejla! Totenhem zove Velšanina da se vrati.

Foto: reuters

10.15 - Čelsi je zainteresovan za kupovinu Džona Stounsa koji će verovatno biti prodat iz Mančester sitija jer Pepu Gvardioli navodno više ne treba. Cena je oko 20 miliona evra.

10.03 - Vladan Milojević šalje novac na "Marakanu". O čemu je reč vidite OVDE.

Foto: Starsportphoto

10.02 - Stižu jake najave sa Ostrva! Ove nedelje bi konačno mogao da se završi transfer Džejdona Sanga u Mančester junajted! Svet fudbala čeka...

10.00 - Dobar dan i dobro došli na naš blog posvećen transferima širom sveta. Šta se juče dešavalo pogledajte OVDE.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija