• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

09:24

ŠOKIRAO SVET POSLE 8:2! Barselona OTERALA Setjena, a evo šta je rekao posle BLAMAŽE!

Fudbal

ŠOKIRAO SVET POSLE 8:2! Barselona OTERALA Setjena, a evo šta je rekao posle BLAMAŽE!

Podeli vest

Posle ubedljivog poraza i eliminacije u četvrtfinalu Lige šampiona od Bajerna iz Minhena (8:2) Barselona je smenila dosadašnjeg trenera Kike Setjena

Nisu čekali Katalonci da Setjen podnese ostavku, kome to izgleda nije padalo na pamet da uradi odmah nakon poniženja, što su svi očekivali.

(FOTO) "SAHRANILI" MESIJA I DRUŠTVO POSLE DEBAKLA - MEDIJI NEMILOSRDNI! Sramota, poniženje, smešna Barsa...

(VIDEO/FOTO) PROCURELA FOTOGRAFIJA IZ SVLAČIONICE! Mesija ovakvog SVET JOŠ NIJE VIDEO!

 

Ovo je izuzetno težak, grozan poraz za nas, za klub. Bajern nas je nadigrao i iskoristio naše brojne greške. Počeli smo dobro, ali onda je snaga Bajerna došla do izražaja. Realnost je da postoji ogromna frustracija i jedina stvar koja bi trebalo da se uradi je da se izvuku određeni zaključci i da se donesu odluke za budućnost. Očigledno da me ovaj poraz zaboleo. Način na koji smo poraženi je vrlo bolan. Nije stvar u tome da li ja brinem za svoju budućnost u klubu, već da je ovo bio strašno bolan poraz po sve u klubu i za navijače - kazao je sada već bivši trener Barselone.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija