• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

22:58 >> 22:09

TRANSFERI (15. AVGUST)! Zvezda pronašla štopera, ali ostala bez OGROMNE zarade, Milan hoće Srbina!

Fudbal

TRANSFERI (15. AVGUST)! Zvezda pronašla štopera, ali ostala bez OGROMNE zarade, Milan hoće Srbina!

Podeli vest

Novi dan, pa nas očekuju i nova zanimljiva dešavanja na tokom letnje fudbalske "pijace", a sve možete da pratite na Informer.rs

 

22.55 - Dan završavamo vestima da je Dinamo Tbilisi, mogući rival Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ostao bez najboljeg igrača. O tome više OVDE. Budite sa nama i sutra kada kratima nastavak dešavanja na transfer tržištu.

22.31 - Vladimir Ivić i zvanično je postao novi trener Votforda, dok je Tjeri Anri prema pisanje "Frans fudbala" glavni kandidat za klupu Barselone.

22.09 - Mančester junajted hoće u svojim redovima Raula Himeneza iz Vulverhemptona. Tako bar pišu mediji u Engleskoj i Portugalu, a kao zamena "vukova" pominje se Paulinjo iz Brage.

 

 

21.20 - Roma želi beka Bolonje Takehira Tomijasua. Ipak, klub Siniše Mihajlovića traži 25.000.000 evra.

20.35 - Zvezda je već računala na zaradu od prodaje veziste, ali od toga neće biti ništa. Više o tome OVDE.

Foto: Starsportphoto

19.21 - Napadač Herte Krištof Pjontek na meti je Fiorentine. Dušan Vlahović je blizu da dobije konkurenciju.

18.50 - Norvežanin je zamena za Tima Vernera u Lajpcigu. Pogledajte ko je zaludeo Nemce!

18.10 - Liverpul bi mogao da dobije 5.000.000 evra od Barselona za Filipea Kutinja. Kako i zašto - čitajte OVDE.

17.22 - Zvezda je štopera pronašla u Egiptu! Čitajte o tome OVDE.

Foto: Reuters

16.40 - Čuveni turski fudbaler okačio je kopačke o klin. Pogledajte o kome je reč OVDE.

15.45 - Real Madrid će, kako prenosi Marka, mladog Brazilca Rejnijera poslati na pozajmicu u Borusiju iz Dortmunda, a najverovatnije će to biti pozajmica na jednu ili dve godine. Kraljevski klub platio je Rejnijera oko 30.000.000 evra u januaru ove godine, međutim Zinedin Zidan ga ne vidi u kombinaciji za iduću sezonu. U trci za ovog momka bili su Valjadolid, Bajer Leverkuzen i Real Sosijedad, međutim pobedu je odnela Borusija zbog Lige šampiona - Zidan želi da Rejnijer stiće međunarodno iskustvo.

Foto: reuters

 

15.36 - Iskusni desni bek i norveški reprezentativac Omar Elabdelaui nadomak je dogovora i potpisa ugovora sa Galatasarajem. On je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Olimpijakosom...

15.21 - Italijanski mediji pišu da Frank Riberi nagovara  bivše saigrače Maria Gecea i Maria Mandžukića da se pridruže Violi.

15.05 - Bajern priprema ponudu za Ivana Perišića nakon što je briljirao protiv Barselone u velikoj pobedi (8:2) kojom su Bavarci izborili polufinale Lige šampiona. Perišić takođe želi da istane u redovima Bavaraca, a Inter traži 20.000.000 evra, mada se u Bajernu nadaju da mogu malo da spuste cenu.

 

 

14.46 - Mančester junajted zainteresovan je za fudbalera Monaka Benou Badijašila. 
Talentovani defanzivac ima 19 godina i igra na poziciji štopera, bio je standardan u prvom delu sezonu, ali se u drugom nije naigrao. Monako ne odstupa od svojih zahteva, za momka poniklog u njihovoj omladinskoj školi traži 30 miliona evra.

14.31 - Promena u Arsenalu! Raul Sanlehi odlazi sa funkcije direktora za fudbalska pitanja, Vinai Venkatešam preuzima poziciju.

14.30 - Roma hoće Arkadijuša Milika, mogla bi da u Napoli pošalje Džengiza Undera da zameni Hosea Kaljehona. Napoli za Milika traži 50.000.000 evra, pa bi posao mogao da završi Under i  20.000.000.

14.21 - Migel Baeza, 20-godišnji vezista madridskog Reala, potpisao je petogodišnji ugovor sa Seltom. Transfer vredan 3.000.000 evra, Real je zadržao i 50 odsto od naredne prodaje, a imaće i opciju da ga vrati.

Foto: ap photo

 

14. 10 - Pregovori Napolija i Maksimovića oko novog ugovora prekinuti su zbog toga što je gazda Aurelio De Laurentis srpskom reprezentativcu umesto povišice ponudio – smenjenje plate.Pričalo se kako će mu plata biti povećana na bar 2.500.000 evra. Međutim, De Laurentis je na kraju procenio da zbog finansijskih gubitaka izazvanih pandemijom korona virusa ne može da ide toliko daleko. Maksimoviću je čak predložio da platu sa 1.500.000 evra snizi na 1.300.000. Maksimović je to naravno odbio, pa je menadžer Fali Ramadani počeo da mu traži novog poslodavca. Navodno je Everton spreman da mu ponudi platu od 2.000.000 evra po sezoni, a udvarača ima i u Italiji. Redom, Fjorentina, Roma, Lacio i Milan su stali u red. Napoli računa na obeštećenje od 25.000.000 evra.

13.46 - Golman Aron Remsdejl ide iz Bornmuta u Šefild junajted. Obeštećenje je 20.500.000 evra.

 

 

13. 25 - Emre Belozoglu je okačio kopačke o klin! Iskusni turski fudbaler je završio sa Fenerbahčeom, napustio je klub i otišao u penziju na pragu 40. rođendana. 

13.15 - Fiorentina je odbila ponudu Milana, koji je za Nikolu Milenkovića dao Lukasa Paketu! Umesto toga, uprava Viole traži 40 miliona evra, ili će sačekati unosniju ponudu Intera i drugih premijerligaških timova.

12.50 - Mančester junajted će teško do velike želje ovog leta. Generalni direktor Borusije Hans-Joahim Vacke insistira da su Englezi svoju šansu propustili kad je u pitanju dolazak Džejdona Sanča ovog leta:

- Sančo ostaje, to je zakucano u kamenu. Kad kažem da je tu kraj mislim da je tu kraj. Nema mesta drugačijim tumačenjima”.

12.30 - Čelsi je nadomak dogovora sa Lesterom oko Bena Čilvela! Igrač je očajan u nameri da ode sa King pauera i da se pridruži Lampardovoj četi, što je očito nateralo Lisice da spuste prvobitno potraživanje od 80.000.000 funti. 

 

 

12.25 - Mančester junajted je blizu dovođenja 19-godišnjeg Monakovog štopera Benote Badijašila. Monako se nada da će dobiti oko 30.000.000 evra. Pratio ga je Čelsi, ali se do sada smatralo da će u Bajer Leverkuzen.

11.43 - Vensan Kompani pregovara sa svojim bivšim klubom Mančester Sitijem da mu dozvoli da uzme na pozajmicu mladog Nemca Luksa Nmeču. 

11.40 -  Džon Obi Mikel na pragu je potpisa za Stouk! Iskusni Nigerijac slobodan je od marta, otkako je napustio Trabzon.

11.30 - Kike Setjen je kako su mediji preneli dobio otkaz posle brukanja Barselone protiv Bajerna (8:2). Barselonu čeka potpuni remont i reset. Ćavi Ernandez je jedan od pikova, a i Maurisio Poketino se pominje kako mogući trener Katalonaca, dok poverenje dela rukovodstva ima legendarni Ronald Kuman.

Foto: Tanjug/AP

 

10.50 - Radio COPE navodi da bi Lionel Mesi mogao da ide iz Barselone. Ne zato što ga neko tera, već zato što više nema snage da radi za sve druge. Ako ne bude pravih promena, odnosno ne ode predsednik Bertomeu, Argentinacbi mogao da napusti klub kad mu ugovorna klauzula to i dozvoli sledećeg leta. I to bez obeštećenja.

10.45 - Luku Adžića,  levo krilo Anderlehta, kako navode belgijski mediji Adžić će opet na pozajmicu i ponovo u Holandiju. Ovog puta u ADO Den Hag. Nije još definitivno, ali je vrlo blizu dogovora. Prošle sezone bili su na 17. mestu na tabeli Eredivizije, ali su izbegli ispadanje zato što je sezona u Holandiji prekinuta.

10.30 - Zlatan Ibrahimović spreman je da ostane u Milanu, ali traži 7.500.000 evra za platu. Milan s druge strane nudi 5.000.000 fiksno i još 1.000.000 u bonusima. Naizgled to nije velika razlika, međutim, postoji razlog zašto želi više, želi da bude i najplaćeniji u klubu. 6.000.000 godišnje trenutno prima Đanluiđi Donaruma. A Ibra voli da se zna ko je broj jedan. Lavovi su uvek gladni.

 

 

10.25Federiko Makeda ne dolazi u Zvezdu, razlog je trenutna situacija sa špicevima!

- Crvena zvezda neće dovoditi Makedu niti bilo kog drugog napadača. Zvezda ima četiri izvanredna špica Boacija, Pavkova, Tomanea i Krstovića, a po potrebi tu poziciji su često igrali i Ben i Vukanovic. Pritom su Boaći i Pavkov u najboljim igračkim godinama - rekli su iz kluba.

Foto: Tanjug/AP

 

09.55 - Roma će poslati ponudu za Smolinga. Štoper Mančester junajteda prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Romi, a Rimljani žele da ga zadrže.

Ne spominje se odšteta koju bi Roma morala da plati, ali prema Transfermarktu 30-godišnji Smoling košta 16.000.000 evra.

09.50 - Kkao prenose engleksi mediji Arsenal je pozvao gazdu Liona Žan Mišela Olu i otvoreno ponudio Matea Genduzija i novac za Husema Auara. Francuzi su bez razmišljanja odbili prvu ponudu... Auar je jedan od najbolji igrača Liona i procenjen je 50.000.000 evra.

09.45 - Dobar dan i dobro došli na novi transfer blog, šta se dešavalo u petak možete da pogledate OVDE

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija