• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

14:54

(VIDEO) MESI SPUSTIO GLAVU, SLOMLJEN, SAMO ŠTO NE ZAPLAČE... Pojavio se VIDEO SNIMAK iz Barsine svlačionice!

Fudbal

(VIDEO) MESI SPUSTIO GLAVU, SLOMLJEN, SAMO ŠTO NE ZAPLAČE... Pojavio se VIDEO SNIMAK iz Barsine svlačionice!

Podeli vest

Lionel Mesi je još na poluvremenu meča sa Bajernom (8:2) u četvrtfinalu Lige šampiona, kada je njegov tim gubio sa 4:1, znao da Barsu čeka pakao tokom drugih 45 minuta utakmice

Katalonci su doživeli jedan od najtežih poraza u istoriji, a Bavarci su prošli u polufinale elitnog takmičenja. 

BRUJI PLANETA - UŽIVALI SU U PONIŽAVANJU BARSE! Da li vam je žao Mesija? NE! BILO JE ZABAVNO!

(FOTO) "SAHRANILI" MESIJA I DRUŠTVO POSLE DEBAKLA - MEDIJI NEMILOSRDNI! Sramota, poniženje, smešna Barsa...

 

Na poluvremenu utakmice vrata Barsine svlačionice ostala su otvorena, a pored Ter Štegena videli smo i potpuno slomljenog Argentinca. 

Pojavio se i video pomenutog momenta. Mesi je bio utučen, sedeo je sam, nije razgovarao sa saigračima, samo što ne zaplače... Jasno je da atmosfera u svlačionici Barselone katastrofalna. 


Podsetimo, prvi polufinalni me  Lige šampiona 18. avgusta od 21.000 igraju Lajpcig i PSŽ, a dan kasnije Bajern će igrati protiv boljeg iz duela između Liona i Mančester sitija. Finale se igra 23. avgusta od 21 sat.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija