• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

17:30

KAD TE NEĆE, ONDA TE NEĆE! DAO IM DVA GOLA, A MORAJU DA PLATE 5.000.000! Barselona pred još većim problemom zbog Kutinja!

Fudbal

KAD TE NEĆE, ONDA TE NEĆE! DAO IM DVA GOLA, A MORAJU DA PLATE 5.000.000! Barselona pred još većim problemom zbog Kutinja!

Podeli vest

Fudbaleri Barselone još uvek nisu saznali sve loše vesti i posledice koje ih čekaju nakon eliminacije iz Lige šampiona. Poslednja glasi da bi morali da plate Liverpulu 5.000.000 evra ukoliko Bajern osvoji "ušati" pehar, a sve zbog Felipea Kutinja

 

Za Barselonu će sve biti još bolnije ako Bajern osvoji Ligu šampiona jer po ugovoru sa Liverpulom ima obavezu da engleskom klubu isplati dodatnih pet miliona evra (4,5 miliona funti) ako Kutinjo osvoji Ligu šampiona!

UEFA IZBACUJE HRVATE IZ EVROPE! Zagrepčani lete iz Lige šampiona?

Apsurd je što bi se Kutinju ta titula sa Bajernom računala kao da je osvojio sa Barselonom, jer je po ugovoru on još uvek zvanično igrač Katalonaca.

Foto: ap photo

To je stavka u ugovoru koji su januara 2018. godine potpisali Barselona i Liverpul kad je brazilski plejmejker prešao sa Enfilda na Kamp Nou za 135 miliona evra. Tom prilikom napravljeno je nekoliko bonusa koj bi Liverpulu mogli da donesu dodatnih 25 miliona evra zarade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija