• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2020

14:35

DRAMA U HRVATSKOJ! UEFA komšije izbacuje iz Lige šampiona!

Fudbal

DRAMA U HRVATSKOJ! UEFA komšije izbacuje iz Lige šampiona!

Podeli vest

Drama u Hrvatskoj! Fubaler Lokomotive inficiran je koronavirusom, pa je cela ekipa je otišla na testiranje

Tada je utvrđeno da su njih još četvorica pozitivna, pa je pitanje da li će Lokomotiva uopšte moći da igra meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Za 25. avgust, zakazan meč pomenutog hrvatskog kluba i bečkog Rapida, ali imajući u vidu šta se nedavno desilo Driti, klubu sa Kosova i Metohije kog je UEFA izbacila iz evro-nadmetanja zbog nekoliko inficiranih igrača, slična sudbina se nadvija i nad Lokomotivom.

ŠAMARČINA MILIONERIMA! Ovako je Lion ponizio prebogati Siti!

 

RASULO U BARSI POSLE BRUKANJA! Sprema se čistka, a evo kome ŽELE DA VIDE LEĐA!

 

Sam klub je rekao da su inficirana trojica njegovih fudbalera i jedan igrač koji je na pozajmici u klubu, te da su odmah stavljeni u "strogu izolaciju", a uz njih i peta osoba. U pitanju je cimer jednog od inficiranih, koji je, istini za volju, bio negativan na testiranju, ali je i taj fudbaler u izolaciji iz predostrožnosti.

- Svi igrači će biti ponovno testirani u narednih nekoliko dana i na taj način će klub precizno pratiti stanje i obezbediti sve potrebne uslove kako bi u najvećoj mogućoj meri zaštitio igrače i stručni štab, te omogućio učestvovanje i predstojećim takmičenjima - ističu u Lokomotivi, nadajući se da će, nekako, ipak ostati "u igri" za Ligu šampiona.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija