• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2020

22:48

(VIDEO) PUČE PETARDA U POLUFINALU! LUKAKU ZGAZIO UKRAJINCE! Inter se igrao protiv Šahtjora i zakazao finalni okršaj sa Seviljom!

Fudbal

(VIDEO) PUČE PETARDA U POLUFINALU! LUKAKU ZGAZIO UKRAJINCE! Inter se igrao protiv Šahtjora i zakazao finalni okršaj sa Seviljom!

Podeli vest

Fudbaleri Intera bez mnogo problema savladali su Šahtjor u Gelzenkirhenu sa ubedljivih 5:0 u polufinalu Lige Evrope i zakazali finalni okršaj sa Seviljom u borbi za trofej

 

Iako možda mnogi nisu očekivali ovako "laganu" šetnju Intera, upravo to se desilo. Šahtjor nije uspeo da pruži odgovarajući otpor vicešampionu Italije koji će pokušati da se domogne trofeja.

(VIDEO) SEVILJA IDE PO SVOJ OMILJENI TROFEJ! Okampos doneo radost u 89. minutu, Šahtjor razbio Bazel i poslao poruku Interu!

Sjajan meč odigrao je Lautaro Martinez koji je do večeraš "postio" u Ligi Evrope, a onda spakovao dva gola Ukrajincima i poslao ih kući. Prvi gol pao je u 19. minutu kada je Barela odlično centrirao, a Argentinac samo skrenuo loptu u mrežu. Šahtjor nije uspevao da odgovori. Praktično da nisu ni imali pravih prilika. Svega jednom su stavili Samira Handanoviča na iskušenje, ali je Slovenac bio odličan.

Foto: Reuters

Na poluvremenu su "brazilski Ukrajinci" imali aktivan rezultat, ali je u 64. minutu već sve bilo rešeno. D'Ambrozio se počastio i udvostručio prednost da bi svega 10 minuta kasnije Lautaro stavio tačku svojim drugi golom i tada glavnu ulogu u ovom polufinalu predao Romelu Lukakuu.

Belgijanac je čekao do 78. minutu, a onda u dva navrata pokazao da je sjajan napadač. Prvo je iskoristio odličan pas Martineza, a onda u 84. solo prodorom provozao odbranu Šahtjora i proturio loptu kroz noge "večitom" golmanu šampiona Ukrajine Pjatovu.

Foto: Reuters

Inter je i više nego zasluženo zakazao finale sa Seviljom, koja je u nedelju savladala Mančester junajted sa 2:1, koje je na programu u petak od 21.00.

Golove pogledajte u nastavku teksta.

INTER - ŠAHTJOR 5:0 (1:0)

Lautaro Martinez u 19. i 73. minutu, D'Ambrozio u 64. minutu, Lukaku u 78. minutu i 84. minutu za Inter

Stadion: Merkur Arena, Sudija: Simon Marčinjak

INTER:  Handanovič - Godin, De Fraj, Bastoni, Galjardini, Brozović, Barela, D’Ambrozio, Jang - Lukaku, Martinez.

ŠAHTJOR: Pjatov - Dodo, Krivcov, Kočolava, Matvijenko - Antonio, Stepanenko - Marlos, Alan Patrik, Tajson - Moraeš.

KRAJ! INTER JE U FINALU!

84. minut - GOOOOOOL! OPET LUKAKU! Kakav prodor i pogodak za 5:0!

78. minut - GOOOOOL! LUKAKU! Inter nastavlja da teroriše Ukrajince!

73. minut - GOOOOOL! Lautaro postiže svoj drugi gol i rešava pitanje pobednika!

64. minut - GOOOOOL! Inter vodi 2:0! D'Ambrozio nakon kornera odlično šutira i duplira prednost!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Foto: Reuters

POLUVREME!

45. minut - Igraće se još minut nadoknade.

43. minut - Kakav šut Marlosa! Brazilac je pokušao sa nekih 25 metara, bilo je jako blizu.

27. minut - Veliku priliku propustio je D'ambrozio! Promašio je praktično prazan gol sa nekih pet metara!

19. minut - GOOOOOOL! VODI INTER! Odlična asistencija Barele, a Martinez pogađa!

15. minut - Prvih 15 minuta prolazi bez uzbuđenja. Inter kontroliše posed lopte.

21.00 - Utakmica je upravo počela!

20.52 - Lep prizor na stadionu u Dizeldorfu pre početka meča:

 

 

20.46 - Inter i Šahtjor sreli su se do sada svega u dva navrata i to u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona 2005. godine kada je Inter posle 2:0 u Donjecku odigrao 1:1 u Milanu i prošao u grupnu fazu elitnog takmičenja.

20.42 - Sve je spremno za još jedan spektakl, evo i startnih postava:

 

 

20.35 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen drugom polufinalnom meču Lige Evrope između Intera i Šahtjora. Uz informer.rs uživo pratite dešavanja iz Dizeldorfa.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija