• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2020

10:34

UČITELJI I POŠTARI NAPADAJU ZVEZDU! Ameteri bi da OČITAJU LEKCIJU šampionu Srbije!

Fudbal

UČITELJI I POŠTARI NAPADAJU ZVEZDU! Ameteri bi da OČITAJU LEKCIJU šampionu Srbije!

Podeli vest

U utorak od 21 čas (RTS 1) na terenu stadiona “Rajko Mitić” fudbaleri Crvene zvezde će otvoriti kvalifikacije za Ligu šampiona protiv prvaka Gibraltara, Evrope

Ekipa Evrope je uglavnom sastavljena od igrača koji se profesionalno bave fudbalom. Ali, u ekipi ima momaka kojima fudbal nije primarno zanimanje. O tome je govorio i predsednik šampiona Gibraltara, Peter Kabezuto.

Nije prvi slučaj klubova koji se takmiče u kvalfikacijama da imaju igrače koji nisu posvećeni isključivo fudbalu.

- Neki od naših fudbalera imaju poslove sa strane, to su većinom igrači iz Gibraltara. Uglavnom su to učitelji, imamo i jednog agent za putovanja, dok je Španac Olmo Gonsales poštar. Ali većina su profesionalni fudbaleri poput Rahima Ajua (brat poznatijih Džordana i Andrea Ajua) i Lijama Vokera, koji je kapiten Gibraltara - objašnjava Kabezuto za Novosti i dodaje: 

Foto: printscreen

 

- Igramo protiv nekadašnjeg šampiona Evrope, čast nam je što smo uopšte ovde. Došli smo da probamo da uradimo nešto kao što bi i svaka druga ekipa, ali svesni smo da mali tim igra protiv velikog - kaže Kabezuto.

Inače, dan pre utakmice fudbaleri Evrope su navijačima poručili da se ne predaju pred utakmicu na "Marakanu", uz poruku: Verujemo!

 

 

Bonus video

U dilemi ste šta da odigrate večeras? NEMANJA ZNA! I ZATO - IGRAJTE (SE) S NEMANJOM!

ĐANI ĆURČIĆ U ELEMENTU! Ko je traktorista, ko mister promašaj, a ko pesak fudbaler! A tu je i nova himna za navijače Partizana, DA GORI JUG!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija