• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2020

15:07

MILOJEVIĆ BEZ KLUBA! Otišao posle samo jedne sezone!

Fudbal

MILOJEVIĆ BEZ KLUBA! Otišao posle samo jedne sezone!

Podeli vest

Nemanja Milojević, sin bivšeg trenera Crvene zvezde Vladana, napustio je Panionios

On je u Panionios stigao prošlog leta i odigrao 20 mečeva u svim takmičenjima gde je postigao jedan gol i upisao dve asistencije.

ODLIČNE VESTI ZA ZVEZDU! Potencijalni rival crveno-belih prodao najboljeg igrača u PAOK!

SVE JE BILO SREĐENO I DOGOVORENO! Grci DEMANTOVALI sve!

 

- Hvala ljudima iz Panionisa na svemu, sada se okrećem novim izazovima. U dogovoru sa agentom doneću odluku oko novog kluba - kazao je 22-godišnji vezista, prenosi Sportski žurnal.

Milojević je profesionalnu karijeru započeo u Čukaričkom gde je igrao tri sezone, da bi pre selidbe u Grčku nastupao za Vojvodinu. Kao rođeni Atinjanin, za mladu selekciju "helena" odigrao je pet mečeva.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija