• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2020

16:02

TRANSFERI UŽIVO! Švedski golgeter ponovo u Barseloni! Nova promena na klupi Juventusa!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO! Švedski golgeter ponovo u Barseloni! Nova promena na klupi Juventusa!

Podeli vest

Kako ste i navikli, ponovo smo tu da ispratimo dešavanja na transfer tržištu zato ostanite i danas uz informer.rs

22.30 - Transfer Edinsona kavanija u Benfiku je propao! Urugvajac je tražio preveliku platu!

Foto: Reuters

20.00 - Bivši hrvatski fudbaler Igor Tudor, biće novi član stručnog štaba ekipe iz Torina.

19.30 - Henrik Larson, bivši golgeter Barselone,biže u stručnom štabu Ronalda Kumana.

17.36 - Tijago Slva, defanzivac PSŽ-a, ponuđen je Čelsiju!

17.00 - Marko Grujić je na meti Herte, Verdera, ali i Kristal Palas, kluba čiji je kapiten naš reprezentativac Luka Milivojević.

15.55 - Partizan je pronašao pojačanje u odbrani. Više o tome OVDE.

15.20 - Pregovori oko Daglasa Koste uveliko traju. Juventus traži 40.000.000 dok bi Junajted da smanji cenu. Dogovor se svakako očekuje.

14.45 - Tijago Silva ne mora da brine za novi angažman. Prema pojedinim informacijama, Brazilac je u pregovorima sa Čelsijem. Njemu nakon meča sa Bajernom u finalu Lige šampiona ističe ugovor sa PSŽ-om i postaće slobodan igrač.

 

 

14.26 - Lionel Mesi je već pazario kuću u jednom evropskom gradu. Mnogi mediji su to shvatili kao nagoveštaj da bi baš tamo mogao da nastavi karijeru. O kom klubu i gradu je reč pogledajte OVDE.

14.11 - Edinson Kavani ima ponudu od Benfike. Ugovor do 2023. godine je spreman, a kako je objavio Fabrisio Romano, dogovor je jako blizu.

 

 

13.46 - Prema pisanju italijanskih medija, Juventus i Arsenal su ovog petka zavšili trampu. Ektor Beljerin se seli u Torinu, dok u London stiže Danijele Rugani.

13.18 - Atletiko Madrid doveo je alternativu Janu Oblaku, a u pitanju je doskorašnji golman Lokomotive iz Moskve Ivo Grbić.

 

 

12.42 - Barselona, tačnije novi trener Ronald Kuman, pikirao je dva igrača. Jedan je Žoržinjo Vajnaldum iz Liverpula, a ko je drugi pogledajte OVDE.

 

 

12.15 - Kapiten Mančester junajteda uhapšen je u Grčkoj! Više o tome OVDE.

11.40 - Adama Traore iz Vulverhemptona na meti je velikog broja klubova, a ukoliko dobiju ponudu od 70.000.000 evra, "vukovi" će prodati ofanzivca i krenuti po Lukasa Okamposa.

11.15 - Još jedan bivši fudbaler Barselone stiže uz Ronalda Kumana kao pomoćnik. U pitanju je čuveni Henrik Larson.

 

https://twitter.com/brfootball/status/1296734078390153219

 

10.46 - Ako je verovati pisanju raznih evropskih medija, moguće je da već početkom naredne sezone u PSŽ-u gledamo ubitačan trio! Čitajte o tome OVDE.

10.11 - Igrač kog je Dinamo iz Zagreba doveo na pozajmicu iz Lila, a onda ga poslao u drugi tim, sada je na radaru PSŽ-a i Mančester junajteda.

 

 

10.02 - Jutro započinjemo vešću koja je šokirala planetu. Mesi je rekao novom treneru da više ne želi da igra u Barseloni! Više o tome OVDE.

10.00 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen još jednom danu na transfer pijaci. Ostanite uz informer.rs i pratite dešavanja širom sveta oko mogućih, ali i kompletiranih dogovora.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija