• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2020

16:45

NIŠTA OD VELIKOG TRANSFERA! Srbin preskup za Milan!

Fudbal

NIŠTA OD VELIKOG TRANSFERA! Srbin preskup za Milan!

Podeli vest

Naš reprezentativac Nikola Milenković neće pojačati ekipu Milana jer je preskup za "rosonere", piše "Korijere delo Sport"

Nikola Milenković je imao solidnu sezonu za Fiorentinu, a za srpskog štopera je navodno posle nje zainteresovan Milan. Trener Pioli dobro poznaje Milenkovića i želi ponovo da radi sa njim, ali bi problem moglo da bude to što Viola traži dosta novca za svog igrača.

AUUUU... 40.000.000 EVRA TRAŽE ZA SRBINA! Fiorentina ZACEPILA CENU za Milenkovića!

Fiorentina je još ranije Nikolu procenila na 40 miliona evra, a sada izgleda ne odstupa od te cifre. U narednih meseci i po međutim to se možda promeni. U promociji novog dresa Fiorentine nije bilo slike Nikole Milenkovića pa to maštovitim novinarima jeste dovoljan znak da će Srbin menjati klub.

Foto: tanjug/Cafaro/LaPresse via AP

Trener Milana Stefano Pioli je inače ranije od Milana tražio da mu dovedu i Federika Kijezu kao i Dušana Vlahovića iz Fiorentine mada je pitanje koliko će "rosoneri" imati mogućnosti da odgovore na ove želje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija