• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2020

23:06

HOĆEŠ TROFEJ LIGE ŠAMPIONA? POZOVI CRVENU ZVEZDU! Crveno-beli "predvideli" osvajača dve sezone zaredom!

Fudbal

HOĆEŠ TROFEJ LIGE ŠAMPIONA? POZOVI CRVENU ZVEZDU! Crveno-beli "predvideli" osvajača dve sezone zaredom!

Podeli vest

Fudbaleri Bajerna osvajači su Lige šampiona za sezonu 2019/20 nakon pobede nad PSŽ-om u finalu sa 1:0, a ono što je zanimljivo jeste da je Crvene zvezda ove sezone odmerila snage sa Nemcima, a gotovo identična situacija desila se i prethodne godine kada je pehar osvojio Liverpul

 

Želiš trofej Lige šampiona? Onda se nadaj da ćeš u grupnoj fazi izvući Crvenu zvezdu. Šampion Srbije je u protekle dve sezone bio "prorok" osvajača elitnog takmičenja.

(VIDEO) FUDBAL JE IGRA U KOJOJ NA KRAJU UVEK POBEDE NEMCI! Bajern savladao PSŽ i došao do šestog trofeja Lige šampiona!

U prethodnoj sezoni igrali su jesenji deo takmičenja protiv Liverpula i Pari Sen Žermena, dok su ove godine na Marakanu došli Totenhem i Bajern iz Minhena.

Foto: Reuters

U prošlosezonskom finalu u Istanbulu susreli su se Totenhem i Liverpul, koji je osvojio pehar, dok je ove godine najbitniji meč u sezoni spojio PSŽ i Bajern.

Da stvar bude interesantnija, rivali koji su te sezone dolazili na Marakanu kasnije su se u istoj takmičarskoj godini radovali peharu, a sva četiri učesnika finala igrala su sa crveno-belima u periodu od 2018. do 2020. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija