• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2020

17:46

POTPUNA BLOKADA DELA TIRANE ZBOG DOLASKA ZVEZDE! Policija zabranjuje okupljanja, niko neće moći da priđe stadionu!

Fudbal

POTPUNA BLOKADA DELA TIRANE ZBOG DOLASKA ZVEZDE! Policija zabranjuje okupljanja, niko neće moći da priđe stadionu!

Podeli vest

Albanska policija odlučila je da uvede najstrože mere bezbednosti povodom dolaska Crvene zvezde u Tiranu

Kako se navodi u saopštenju policije, preuzete su sve mere da se meč održi bez problema, kao i da se osigura javni red i mir i bezbednost učesnika pre, za vreme i posle utakmice. Takođe, na snazi je zabrana okupljanja za navijače i ukoliko.

SPREMA SE NOVI HAOS SA DRONOM U ALBANIJI! Tirana obavestila policiju o SUMNJIVIM dojavama!

 

 

Lokalna policijska uprava Tirane ponovo će preduzeti niz tehničih i organizacionih mera na prostoru širem od perimetra stadiona, kako bi obezbedila javni red i bezbednost pre, za vreme i posle fudbalske utakmice, kako bi obezbedila nesmetane sportske aktivnosti, ali i zabranu okupljanja navijača, kao preventivnu meru za širenje infekcije korona virusa - prenose albanski mediji saopštenje policije.

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Policija je saoptenjem obavestila građane Tirane da će samo timovi i članovi Albanskog fudbalskog saveza biti u mogućnosti da uđu na stadion u skladu sa protokolom o organizaciji mečeva. Ukoliko dođe do kršenja protokola, policija navodi da će intervnisati prema normativnim aktima protiv svih odgovornih lica i da će im biti izrečene odrovarajuće mere.

Navodi se i da se zabranjuje okupljanje navijača na trgovima i okolnim mestima oko stadiona, a ukoliko se uoči okupljanje, policija navodi da će intervenisati. Neki putevi će biti blokirani i biće zabranjeno kretanje i vozilima i pešacima.

 

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Policija navodi i koje će ulice biti zatvorene od 18 časova do zavšetka meča. Ulice oko stadiona, kao i Trg Majke Tereze, koji se nalazi ispred stadiona Air Albanija, će biti potpuno blokirani za vozila i pešake u periodu dva sata pre utakmice i nakon što se meč završi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija