• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2020

19:10

SRBIN ODRAO PORTUGALCE! Živković za raskid ugovora uzeo OGROMNU LOVU!

Fudbal

SRBIN ODRAO PORTUGALCE! Živković za raskid ugovora uzeo OGROMNU LOVU!

Podeli vest

Doskorašnji fudbaler Benfike Andrija Živković nije praznih džepova napustio Lisabon, baš naprotiv

Ugledni portugalski list "A'Bola" uverava da je Živković i na rastanku dobio ogroman novac od Benfike.

GOTOVO! SRBIN JE SLOBODAN IGRAČ! Reprezentativac raskinuo ugovor sa Portugalcima!

- Zbogom bez slave, ali sa još 1.800.000 evra više - na naslovnoj strani uticajni dnevnik ističe kako su čelnici kluba morali da plate Andriji pomenutu sumu samo da bi naš fudbaler pristao na prekid saradnje.

Foto: Starsportphoto

Pomenuti izvor u tekstu razrađuje ukupne troškove Orlova od leta 2016. kad su Andriju doveli u svoje jato. Samo na ime bonusa za potpis plaćeno mu je 5.000.000 evra, kroz plate – a ona je progresivno rasta na kraju svake sezone – 10.000.000 evra (gde su verovatno računati i timski i individualni bonusi) i još ovih 1.800.000 evra što je pristao da se saradnja raskine pre vremena.

Ukupno 16.800.000 evra.

- Posle četiri godine u Benfiki došlo je vreme za rastanak. Zahvaljujem se svima u klubu na prijateljstvu i lepom vremenu. Veoma mi je drago da sam bio deo velike porodice Benfike i uvek ću biti. Radujem se novom izazovu i novim pobedama. Voli vas vaš Andrija - napisao je 24-godišnji Nišlija u oproštajnoj poruci klubu i navijačima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija