• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2020

09:26 >> 15:47

TRANSFERI UŽIVO (28. AVGUST)! BARSELONA SPREMILA NOVU BOMBU!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (28. AVGUST)! BARSELONA SPREMILA NOVU BOMBU!

Podeli vest

Pratite dešavanja sa letnje transfer pijace uživo na portalu Informer.rs

22.15 - Barsa želi Zlatnu kopačku Evrope! U pitanju je Ćiro Imobile koji još nije produžio ugovor sa Lacijom!

20.53 - Španska "Marka" javlja da je Barselona poručila Mesiju da jedino o čemu može da priča sa njima je novi ugovor, budući da klub i dalje želi da Mesi na Nou Kampu završi karijeru.

- Ili to ili nema nikakvog sastanka - navodno mu je poručila Barselona

Foto: AP PHOTO

20.22 - Vulverhempton je prihvatio ponudu Totenhema za Meta Doertija, koji će u transferu vrednom 15 miliona evra pojačati redove londonskog kluba.

19.45 - Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov postaće novi fudbaler Intera! Obeštećenje od dva miliona evra!

19.00 - Luis Suarez, dugogodišnji napadač Barselone, kako javljaju italijanski mediji na pragu je Juventusa!

 

 

18.20 - Tijago silva, novo je pojačanje Čelsija!

Foto: Reuters

17.52 - Desni bek Vojvodine Aranđel Stojković, velika je želja Save Miloševića!

17.00 - Novi menadžer Votforda, Vladimir Ivić, dogovorio je dolazak hrvatskog fudbalera Stipa Perice iz Udinezea!

15.35 - FIorentina sprema ponudu za Arsenal i Lukasa Toreiru, pozajmica vredna 8.500.000 evra, a onda pravo otkupa za 18.000.000. 

15.16 - Birmingem je za 1.000.000 funti doveo krilnog fudbalera Vest Bromvič Albiona Džonatana Leka

15.00 -  Korijere delo Sport piše da će Nikolo Zaniolo produžiti ugovor sa Romom do 2024. pošto su se dve strane našle na plati od 3.000.000 evra po sezoni. 

14.30 - Leonardo, sportski direktor Paris Sen Žermena, obavio je telefonski razgovor sa ocem i menadžerom Lionela Mesija – Horheom Mesijem. Stavio mu je do znanja da je klub i te kako zainteresovan da ga dovede, prenosi "France Football".

Pre nekoliko sati objavili smo da je i Nejmar u četvrtak zvao Mesija kako bi ga nagovorio da pređe u Pariz, što samo potvrđuje ozbiljnost kluba iz prestonice Francuske. Ukoliko se realizuje transfer Argentinca u PSŽ, onda ćemo verovatno dobiti, na papiru, najtalentovaniji napad svih vremena – Nejmar, Mbape, Mesi.

 

 

14.04 - Inter je stavio na transfer listu Marcela Brozovića čiji su ispadi van terena najviše doprineli da se na njega više ne računa.

13.50 - Trener Lokomotive Marko Nikolić, kako stvari stoje, ostaje bez jedne od glavnih poluga ekipe, sjajnog Alekseja Mirančuka, koji kariejru nastavlja u Atalanti. Italijanski izvori navode da su dva kluba postigla dogovor, klub iz Berama platiće Rusima 14 miliona evra za Mirančuka, a ostalo je još da igrač isposluje personalne uslove sa Italijanim.

13.10 - Završeno. Brazilac Tijago Silva je novi igrač Čelsija u koji je stigao kao slobodan igrač posle osam sezona u Pari Sen Žermenu.

 

 

12.40 -  Mančester junajted doveo Marka Hurada (16) i alvara Fernandeza (17), doskorašnje juniore Barselone i Reala.

12.37 - Ebere Eze je potpisao petogodišnji ugovor sa Kristal Palasom.

 

 

12.23 -  Marko Grujić veoma je tražen na tržištu nakon odluke Liverpula da ga stavi na transfer listu. Cena je 20.000.000 evra, a poslednje informacije koje stižu kažu da je za njegove usluge zainsteresovana Atalanta. Ipak, problem bi mogla da predstavlja činjenica da italijanska ekipa ne želi da kupi Grujića, već da ga dovede na pozajmicu uz pravo otkupa.

 

 

11.45 - Kevin Foland ide u Monako, u suprotnom pravcu bi mogao Benoa Badijašil. Monako je već odbio 25.000.000 evra od Mančester junajteda.

11.42 - Nejmar, fudbaler Paris Sen Žermena, navodno je zvao Lionela Mesija u četvrtak, prenosi ESPN. Prema izvorima do kojih je došao američki portal, Nejmar je zvao Mesija kako bi ga nagovorio da dođe u Pariz. Brazilac i Argentinac igrali su zajedno u Barseloni pre nekoliko godina i zajedno sa Suaresom činili su čuveni trio MSN koji je dominirao svetskim fudbalom.

Foto: APphoto

 

10.27 - Korijere delo Sport piše da se i Mančester junajted uključio u trku za Sandra Tonalija, koji je već viđen u Interu.

10.15 - Tijago Silva je uspešno prošao lekarske preglede u Milanu i pitanje je sata kada će biti i zvanično promovisan kao novi fudbaler Čelsija.

09.45 - Navijači Partizana jasno su poručili da u Humskoj ne žele da vide Andriju Živkovića (24), pa makar igrao za džabe! Nekada jedan od najtalentovanijih fudbalera u Evropi u sredu uveče raskinuo je ugovor s Benfikom i postao slobodan igrač, a već tada na društvenim mrežama krenule su spekulacije gde će nastaviti karijeru. Više o ovoj vesti možete da pročitate OVDE.

09.43 - Nezvanične informacija da je Zvezda odustala od dovođenja Federika Makede, iako im je potreban napadač, potvrđene su i potezom Panatinaikosa. Naime, odlučili su Atinjani da mu ponude novi ugovor i da time definitivno stave tačku.

09.27 - Marka tvrdi da je Barselona predložila Atletiko Madrdidu trampu Antoan Grizman - Žoao Feliks!

09.26 - Aleksandar Kolarov, kako tvrde italijanski mediji, će dres Rome zameniti Interovim
Navodno je kapiten reprezentacije Srbije dogovorio je sve uslove sa milanskim klubom. Preostalo je samo da Roma i Inter dogovore visinu obeštećenja. Više o odome možete da pročotate OVDE.

 

 

 

09.25 - Dobro jutro  i dobro nam došli u još jedan dnevni blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj transfer pijaci. Šta se deđavalo u četvrtak možete da pogledate OVDE.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija