• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2020

09:39 >> 16:00

TRANSFERI UŽIVO (29. AVGUST)! Uprava Barse če pobesneti na Mesija nakon ovoga!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (29. AVGUST)! Uprava Barse če pobesneti na Mesija nakon ovoga!

Podeli vest

Pratite dešavanja sa letnje transfer pijace uživo na portalu Informer.rs

22.29 - I za kraj današnjeg dana, Brazilac Alan, novo je pojačanje Evertona. On je nakon nekoliko sezona napustio redove Napolija!

21.55 - Lionel Mesi je poručio upravi Barselone da se sutra neće pojaviti na  redovnom PCR testiranju na Kovid-19!

20.15 - PSV iz Ajndhovena ozbiljno razmatra dovođenje Filipa Maksa, levog beka Augzburga i povremenog reprezentativca Nemačke.

19.20 - Galatasraj želi da od Mančester junajteda pozajmi Brazilca Freda!

Foto: Reuters

17.30 - Crvena zvezda je za 800 hiljada evra prodala Tomanea u turski Sivaspor!

Foto: Starsportphoto

16.30 - Bogdan Planić, bivši fudbaler Crvene zvezde i Steaue na meti je Partizan!

15.48 - Kako prenose italijanski mediji, Juventus će pokušati da dovede Edina Džeka iz Rome za 12 miliona evra. Šampion Italije spreman je da plati Romi 10 miliona evra za ovaj transfer, uz još dva miliona kroz bonuse. Navodno, bosanskohercegovački fudbaler ove sedmice će razgovarati sa čelnicima Rome, a velika je verovatnoća da će napustiti klub.

 

 

 

15.45 - Golman Mančester Junajteda Žoel Pereira prosleđen je na jednogodišnju pozajmicu u Hadersfild.

15.03 - Ćelsi namerava da dovede Đanluiđija Donarumu iz Milana. Plan "plavaca" je da daju Kepu Arizabalagu i novac za Donarumu koji još nije produžio ugovor sa "rosonerima", iako on 21-godišnjaku ističe juna 2021.

14.34 - Mediji iz Napulja pišu da Đenaro Gatuzo pokušava da pomiri Nikolu Maksimovića i gazdu kluba De Laurentisa i da se kroz dogovor dođe do novog ugovora.  Mesecima se pominjalo da samo što nije produžio ugovor, a onda odjednom da – odlazi. Navodno, umesto povišice u novom ugovoru, srpskom reprezentativcu je ponuđeno da zarađuje manje novca nego do sada. Zbog toga Maksimović želi da ide. I ima poziv Karla Ančelotija da mu se pridruži u Evertonu.

Foto: reuters

 

14.04 - Bogdan Planić nastavlja karijeru van Srbije. Novo odredište biće mu Turska, a novi klub Gectepe. 

14.00 - Duvan Zapata može da bira gde će nastaviti karijer. Prema poslednjim informacijama iz Italije već su u Bergamu identifikovali potencijalnog naslednika, ali je problem visok zahtev Udinezea za Kevina Lazanju. Atalanhta je navodno već ponudila čak 20.000.000 evra za 28-godišnjeg centarfora, koji je prošle sezone postigao 12 golova u dresu Zebri. U Udinama nisu raspoloženi da ga se lako odreknu,  njegov poslodavac traži minimum još 4.000.000 do 5.000.000 evra.

13.07 - Lids završava još jedno pojačanje posle Rodriga. U pitanju je nemački defanzivac i reprezentativac Robin Koh (24), koji se javio iz aviona na putu za Englesku gde ga čekaju lekarski pregledi. Frajburg će na prodaji Koha zaraditi 15 miliona evra.

 

 

12.52 - Lids junajted dovodi Rodriga Morena iz Valensije i 29-godišnjem ofanzivcu engleski klub daje ugovor od četiri godine. Plaćen je 29 miliona evra uz mogućih deset miliona evra bonusa, što je klupski rekord.

 

 

11.52 -Ajask nije usepo u prvom pokušaju da dođe do Brajana Kufrea, 23-godišnjeg levog beka Velez Sarsfilda. Njeova zvanična ponuda  odbijena je. Argentinci nisu prihvatili ni ponudu Majorke.

11.45 - Havi Martinez posle osmogodišnje avanture u Bajernu vraća u Baskiju. I ništa tu ne bi bilo sporno da se piše o Atletiku iz Bilbaa, jer se spekuliše da Havi Martinez ide u redove najljućeg rivala Real Sosijedada! Navodno, Real Sosijedad je Bajernu ponudio obeštećenje od 10.000.000 evra.

11. 20 - Englezi pišu da Sadio Mane ne bi imao ništa protiv da ode u Barselonu i sarađuje sa Ronaldom Kumanom, sa kojim je bio u Sautemptonu. 

11.00 - Srbija će u novoj sezoni imati dvojicu trenera u Čempionšipu, pošto je Veljko Paunović danas i zvanično promovisan u novog trenera Redinga. Paunović će na mestu Redingovog šefa struke zameniti Marka Bouvena, koji se vraća na prirodnu funkciju direktora fudbala. I sa koje će, kako se očekuje, Paunoviću obezbediti šest do osam pojačanja za narednu sezonu s obzirom na klupske ambicije da napadnu promociju u Premijer ligu.

 

 

10.50 - Veleobrt. Crvena zvezda ipak dovodi Makedu, iako su mediji u Grčkoj pisali da će ostati u Panatinaikosu. Više o ovoj vesti mižete da pročitate OVDE.

Foto: Instagram

 

10.19 - Menadžer Liverpula Jirgen Klop govorio je o trenutno najboljem fudbaler sveta Lionelu  Mesiju. - Ko ne želi Mesija u svojoj ekipi? Ali nema šanse, jednostavno ne možemo odgovoriti na te cifre. Ne moramo početi ni da razmišljamo o tome. Sve je jasno. Nema šanse. Ali, iskren da budem, dobar je igrač - rekao je Klop.

09.39 -  Žoze Murinjo u Totenhemu slaže tim za novu sezonu. Totenhem je dogovorio treće pojačanje za narednu sezonu – Meta Doertija.

09.35 - I ovaj dan otvaramo sa Leo Mesijem. Francuski list Lekip preneo je da je Juventus zainteresovan da ostvari veliki transfer i Argentinca upari sa Kristijanom Ronaldom. Uprava "stare dame" navodno je već kontaktirala Mesijevog oca Horhea i izrazila spremnost da krene u pregovore. Više o ovome pročitajte OVDE.

Foto: ap photo

 

09.34 -  Dobro jutro  i dobro nam došli u još jedan dnevni blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj transfer pijaci. Šta se deđavalo u petak možete da pogledate OVDE.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija