• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2020

23:13 >> 19:21

TRANSFERI UŽIVO (30. AVGUST)! Čelsi obara sve rekorde, Mesi glavna tema!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (30. AVGUST)! Čelsi obara sve rekorde, Mesi glavna tema!

Podeli vest

Pratili smo još jedan dan na transfer pijaci

 

23.10 - Toliko za danas! Tu smo ponovo i sutra!

22.40 - Fabricio Romano javlja da je Lids počeo pregovore sa zagrebačkim Dinamom oko talentovanog štopera Joška Gvardiola za kojeg hrvatski klub traži 20.000.000 evra.

22.01 - Već danima se čeka promocija Kaija Haverca na Stamford Bridžu, a Kristijan Falk, obavešteni urednik SportBilda, umiruje navijače Čelsija. On tvrdi da je sve dogovoreno i da Haverc stiže za 100 miliona evra pošto se danas nije ni pojavio na testiranju u Leverkuzenu.

20.50 - Gotovo! Ajaks i Mančester junajted su se sporazumeli oko transfera Donija Van de Beka na Old Traford, a Tadićevom klubu sleduje 45 miliona evra sa sve bonusima.

20.15 -Zvanično! Nekadašnji igrač Sautemptona, Mario Lemina stigao kod Aleksandra Mitrovića u Fulam!

19.26 - Lacio je ponudio Fenerbahčeu 18 miliona evra plus bonuse (2 miliona) za centarfora rodom s Kosova i Metohije Vedata Murićija.

18.22 - Lokomotiva iz Moskve je zvanično potvrdila da je sve dgovorila oko prelaska Alekseja Mirnačuka u Atalantu. Ostaje još samo da igrač prođe lekarske preglede.

 

 

17.55 - "Bild" javlja da je transfera Kaja Haverca u Čelsi pitanje sata i da se uskoro očekuje zvanična potvrda. Podsetimo, Plavci će platiti Leverkuzenu 80.000.000 evra fiksno i još 20.000.000 kroz bonuse za talentovanog Nemca.

17.20 - Zvanično! Majkl Kin je potpisao novi, petogodišnji ugovor sa Evertonom.

 

 

16.30 - Nakon napadača i štopera, Lids kreće i po vezistu. U pitanju re Rodrigo de Paul iz Udinezea koga je hteo i Juventus.

 

 

15.21 - Aleksandar Kolarov i Inter nastavljaju pregvore, kako prenose italijanski mediji. Kočnica je dužina ugovora, jer Srbin traži dve godine, a Inter daje godinu dana uz opciju produžetka na još jednu. Transfer je vredan milion i po evra plus jedan igrač Intera iz omladinskog pogona. 

Foto: Giorgio Benvenuti/ANSA via AP

 

15.18 - Oskar Rodrigez je novi igrač Sevilje. On je prešao iz Real Madrida za 16 miliona evra, s tim što je Sevilja time otkupila 75 odsto prava na fudbalera, dok ostatak zadržava Real.

15.10  - Pirlo je zvao Džeka, ali Bosanac je već na pragu odlaska u Torino, pišu italijanski mediji. Prema njihovim informacijama, taj transfer bi trebalo da vredi deset miliona evra plus bonusi od dva miliona evra.

14.47 - Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović potpisaće uskoro jednogodišnji ugovor sa Milanom vredan sedam miliona evra. On kaže da ovaj klub smatra svojom kućom.

- Želeo sam da se vratim kući. Sada možemo početi raditi kako bi ostvarili još bolje rezultate. Kao što sam govorio i ranije, nisam ovde da bih bio maskota, nego da vratim Milan gde mu je i mesto, da donesem bolje rezultate - rekao je Ibrahimović.

 

Foto: Tanjug/AP

 

14.30 - Iz centrale La Lige stiglo je zvanično saopštenje u kojem se navodi da Lionel Mesi ima aktivan ugovor s Barselonom i da je klauzula od 700.000.000 evra aktivna! 

13.55 - Juventus je ozvaničio saradnju sa Vestonom Mekenijem. Igrač se time pohvalio putem društvenih mreža. On je prešao iz Šalkea za četiri i po miliona evra, ali će ostati samo na pozajmici. Mekeni je prvo pojačanje Andree Pirla i u njegovom ugovoru postoji opcija za otkup vredna još 18,5 miliona evra, ali i bonusi do sedam miliona evra.

 

 

13.52 - Majkl Kin dogovorio je novi petogodišnji ugovor s Evertonom koji će ga na Gudison Parku zadržati do juna 2025. godine! Kin je u Everton stigao iz Barnlija pre tri leta za 28.500.000 evra i od tada je standardan prvotimac Karamela.  

13.31 - Sevilja je sve izvesnije naredna destinacija za Klaudija Brava (37). Čilenac je odnedavno slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor u Mančester Sitiju.

12.51 - Husema Auara uskoro ćemo gledati u dresu nekog drugog kluba. U redu stoje  Arsenala i Mančester sitija. Prvi čovek Liona Žan Mišel Ol je posle početnih 70.000.000 evra ipak značajno spustio cenu za Auara, svestan valjda i sam da fudbaler želi da ide, pa je tako sada suma od 50.000.000 evra sasvim prihvatljiva. Takođe, Juventus i Pari Sen Žermen se već neko vreme najčešće dovode u vezu sa Auarom, ali on ipak želi da karijeru nastavi u Premijer ligi. 

12.21 - Pregovori Mančester sitija i Napolija za Kulibalija ne idu baš u dobrom smeru a izgleda da je Senegalac ljut na klub zbog toga. On je, naime, zatražio od čelnika Napolija da mu kažu kakva je njegova budućnost, jer ne želi više da bude u neizvesnosti.

12.15 - Barselona više ne računa na Luisa Suareza, koji je odlučio brutalno da uzvrati Kataloncima. Španski list "AS" prenosi da je Atletiko Madrid ozbiljno zainteresovan za sjajnog urugvajskog napadača Luisa Suareza.

Foto: Reuters

 

11.32 - Italijanski mediji javljaju da je Dušan Vlahović pred izlaznim vratima Fiorentine, ali da će ostati u Seriji A, pa čak i igrač "viole". Parma i Verona žele mladog napadača u svojim redovima, za početak na pozajmici, ali sa pravom otkupa. Više o ovoj vesti možete da pričitate OVDE.

 

 

11.31 - Olimpijakos je  blizu dovođenja Pepea Rodrigeza iz Vitorije Gimaraeš i to uz veliku pomoć Benfike koja drži 50 odsto ekonomskih prava na ovog igrača. Vitorija nije bila spremna da smanji traženu cenu od 4.000.000 evra, ali je Benfika uskočila i smanjila svoja potraživanja.

11.29 - Met Doerti je novi fudbaler Totenhema, sa kojim je potpisao ugovor na četiri godine. Vulvsima ide obeštećenje od 16.500.000 evra. 

 

 

 

10.50 - Luis Suarez i dalje vje meta Juventusa. Ali,  mora prvo da ispregovara raskid ugovora sa Barselonom. A, da bi se to dogodilo Barsa mora Suarezu da isplati čak 14.000.000 evra od preostalog ugovora koji ističe narednog leta. 

10.45 - Kako javljaju italijanski mediji Ćiro Imobile (30) potpisaće novi ugovor sa Lacijem i to na šest godina. Preciznije, ta šesta godina biće opciona i zavisiće od učinka igrača i želje kluba da ga zadrži. Imobile po novom sporazumu sa Nebeskoplavima godišnje će zarađivati između 3.500.000 i 4.000.000 evra neto, plus bonusi za lični učinak u uspehe kluba.

 

 

10.06 - Inter i Kaljari nisu uspeli da dođu do dogovora oko visine obeštećenja za Radžu Najngolana. Belgijanac bi po slovu ugovora trebalo da se vrati u Inter pošto mu je istekla pozajmica na Sardiniji, ali on ne želi nazad jer mu je lepo u Kaljariju. Zato će klubovi pokušati da nađu rešenje koje bi odgovaralo svima. 

10.00 - Čelsi je poslao i drugu zvaničnu ponudu francuskom Renu za golmana Eduara Mendija koja je teška 20 miliona funti. 

09.47 - I danas ćemo se baviti Lionelom Mesijom. Nije se pojavio na početku priprema za novu sezonu i obaveznom PCR testiranju. Mesi je u dogovoru s advokatima najavio bojkot dok ga Barselona ne pusti da ode.

09.47 -  Edin Džeko stiže u Juventus! Reprezentativca Bosne i Hercegovine čeka plata od 7.500.000 evra godišnje.

09.46 - Dobro jutro  i dobro nam došli u još jedan dnevni blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj transfer pijaci. Šta se dešavalo u subotu možete da pogledate OVDE.

DA LI ĆE JOVIĆ PREŽIVETI? Sprema se ČISTKA u Realu, Srbin na "žutoj listi"!

ŠOK NA "MARAKANI"! Zvezda ODUSTALA od napadača, PROPAO transfer!

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija