• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2020

12:59

ŽESTOK UDARAC PO DŽEPU! Barselona će kazniti neposlušnog Mesija!

Fudbal

ŽESTOK UDARAC PO DŽEPU! Barselona će kazniti neposlušnog Mesija!

Podeli vest

Lionel Mesij novim potezom definitivno je potvrdio da želi napusti Barselonu u ovom prelaznom roku

Najbolji igrač sveta je prošle nedelje to jasno poručio čelnicima Blaugrane, a koliko je ozbiljan u toj nameri govore dešavanja ovog jutra.

RASPAD SISTEMA U BARSELONI! Bukti rat, predsednik ODJAVIO Mesija!

ZEMLJOTRES U BARSI, HITAN SASTANAK! HAOS na "Nou Kampu, Katalonci NE DAJU Mesiju DA IDE!

 

Naime, Mesi se nije uopšte pojavio na testiranju na koronavirus, te je tako preskočio i ispitivanja fizičke spreme igrača nakon mini-pauze.

Ali, uzvratila je i Barselona. Kako navode španski mediji, zbog njegovog nedolaska na test na koronu, ali i početak priprema, klub će legendu kazniti oduzimanjem četvrtine mesečne plate. 

U ugovoru između Barselone i Mesija, potpisanom u 2017, Mesiju je garantovana plata od 2,26 miliona evra mesečno. Znači da će ga neposlušnost koštati 565.000 evra. 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija