• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.09.2020

15:43

RADNIČKI OSTAO BEZ NAPADAČA! Mihajlović otišao u Kinu!

Fudbal

RADNIČKI OSTAO BEZ NAPADAČA! Mihajlović otišao u Kinu!

Podeli vest

Dosadašnji fudbaler Radničkog iz Niša Stefan Mihajlović nastaviće karijeru u kineskoj ekipi Guejdžou Hengfeng

Kako se navopdi u saopštenju Nišlija, Mihajlović je potpisao dvogodišnji ugovor.

- Želim da istaknem da sam veoma srećan i zahvalan zbog protekle sezone provedene u Radničkom. Svi su me fenomenalno primili i dali mi šansu da se pokažem. U Niš sam došao posle veoma teške povrede, preloma noge i ne baš uspešne sezone provedene u Radu. Prvi čovek kluba Ivica Tončev prepoznao je moj potencijal i video da mogu da budem pojačanje, a ja sam svojim pristupom i igrama to i pokazao. Ukazanu priliku sam iskoristio na obostrano zadovoljstvo. Želim da se zahvalim na toj prilici i poverenju upravi Radničkog na čelu sa gospodinom Tončevom - poručio je Mihajlović.

Ovaj robusni napadač, sin nekadašnjeg reprezentativca Radmila Mihajlovića, tokom karijere promenio je mnogo klubova, a kako kaže nigde se nije osećao bolje nego u Radničkom.

- Za svojih 26 godina promenio sam sedam klubova, od Crvene zvezde, preko Vojvodine, pa sve do Radničkog. Mogu slobodno da kažem da je Radnički jedini klub u kome sam mogao da se dokažem i pokažem u pravom svetlu - rekao je Mihajlović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija