• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.09.2020

10:24

ŠOK OTKRIĆE! Aleksis hteo da beži iz Junajteda posle samo JEDNOG TRENINGA!

Fudbal

ŠOK OTKRIĆE! Aleksis hteo da beži iz Junajteda posle samo JEDNOG TRENINGA!

Podeli vest

Čileanski fudbaler Aleksis Sančes rekao je da je posle prvog treninga koji je obavio u Mančester junajtedu tražio od svog menadžera da pocepa ugovor kako bi se vratio u Arsenal

Sančes, koji sada igra za Inter, je 2018. godine iz Arsenala prešao u Junajted, a u sklopu dogovora u suprotnom pravcu otišao jermenski fudbaler Henrih Mhitarjan.

Sančes se nije snašao na Old Trafordu, odigrao je samo 45 utakmica i postigao pet golova, posle čega je otišao na pozajmicu u Inter.

- Prihvatio sam priliku da odem u Junajted, zvučalo je primamljivo i dobro za mene jer sam kao dete mnogo voleo taj klub. Potpisao sam ugovor, ali nisam se raspitao o tome šta se dešava unutar kluba. Postoje stvari kojih niste svesni dok ne odete tamo, a sećam se da sam na prvom treningu shvatio mnoge stvari. Posle tog treninga otišao sam kući i rekao porodici i menadžeru: 'Da li možeš da pocepaš ugovor i da se vratim u Arsenal - naveo je Sančes u video poruci na Instagramu, preneo je Skaj.

- Oni su se smejali, a ja sam im rekao da mi se čini da nešto nije kako treba. Ali već sam potpisao, već sam došao u klub. Isto sam se osećao posle prvih nekoliko meseci, nismo bili ujedinjeni kao ekipa u tom trenutku - dodao je on.

Od transfera Sančesa u junu 2018. godine se mnogo očekivalo, pogotovo što je tada bio najplaćeniji igrač kluba, a on je rekao da je postao "žrtveno jagnje za neuspehe ekipe.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija