• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2020

14:04

POSLE UDARCA LAKTOM! Evo koliku kaznu je dobio Suma!

Fudbal

POSLE UDARCA LAKTOM! Evo koliku kaznu je dobio Suma!

Podeli vest

Bura na utakmici između Vojvodine i Partizana bila je velika... Sada su poznate i prve kazne i posledice

Zbog udaranja Nikole Drinčića, laktom u glavu, Sejduba Suma je dobio direktan crveni karton na ovom susretu. Njemu je kazna već izrečena i naredne dve utakmice neće moći da pomogne svom timu.

Očekuje se da kaznu dobije i sada već bivši trener Partizana Savo Milošević, kao i Vojvodina i to zbog loše organizacije same utakmice.

Što se tiče duela Radničkog i Proletera, ta utakmica je registrovana službenim rezultatom 3:0 za Nišlije jer su Novosađani izvršili jednu izmenu više. No, Radnički je dobio 2:0, tako da tu nema mnogo razlike.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krstivoj

pre 3 godine

Nasilje, pritisci, pretnje, ucene to je ključ uspeha. Namerno udaranje igrača laktom u lice tri puta, kažnjava se sa dve utakmice neigranja. Ako zadnji igrač odbrane napravi prekršaj dobija crveni karton i kaznu od dve utakmice neigranja. Bravo Vučeliću pritisak savez je uspeo tako se bori za Partizan. Samo tako nastavite.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija