• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2020

13:55

LUDILO, OVO JOŠ NISTE VIDELI! Manćini pogrešio startnih 11, otkrio zašto!

Fudbal

LUDILO, OVO JOŠ NISTE VIDELI! Manćini pogrešio startnih 11, otkrio zašto!

Podeli vest

Roberto Manćini, selektor Italije, dugo će pamtiti utakmicu sa Bosnom i Hercegovinom u Ligi nacija koja je završena bez pobendika (1:1)

Naime, Manćini je izveo pogrešnu startnu postavu na teren. Posle meča, u kom su pogađali Edin Džeko i Stefano Sensi, izjavio da je njegovom greškom iz početnih 11 "ispao" Đorđo Kjelini, iako je na ranijem sastanku sa igračima obavestio sve da će iskusni štoper Juventusa početi od prve minute.

(VIDEO) AUSTRIJANCI POKAZALI SRBIJI KAKO PROTIV NORVEŠKE! Rival Srbije šutnuo jednom ka golu i doživeo poraz u Oslu!

KORONA POKVARILA PLANOVE! Odložena utakmica Češke i Škotske!

 

 

To je moja krivica, pokazali su mi startu postavu, nisam imao naočare i rekao sam da je to u redu - kazao je Manćini.

UEFA nije dozvolila promenu pred start duela, jedino su mogli da prijave povredu Aćerbija koji potom ne bi smeo da uđe s klupe, a Manćini je u tom slučaju rešio da ništa ne menja. Aćerbi je odigrao čitav meč, dok je Kjelini gledao sa klube.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija