• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2020

22:37

(VIDEO) HRVATI RAZBIJENI U PORTUGALU! Golčina Kansela, "vatreni" počišćeni i bez Ronalda!

Fudbal

(VIDEO) HRVATI RAZBIJENI U PORTUGALU! Golčina Kansela, "vatreni" počišćeni i bez Ronalda!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Portugala pobedila je Hrvatsku sa 4:1 u Portu u prvom meču grupe A Lige nacija

 

Aktuelni šampion Evrope oslabljen neigranjem Kristijana Ronalda prošetao se do ubedljive pobede nad viceprvakom sveta koji se nakon prvog pogotka raspao i dozvolio domaćinu da se poigrava.

(VIDEO) ZVEZDA BIRALA, TOMANE ILI ON! Iranac bio blizu Marakane, a sada ga je Porto kupio za 10.000.000 EVRA!

Žoao Kanselo načeo je Hrvate sjajnim golom u 41. minutu, a pored njega pogađali su i Dijego Žota u 58. da bi na 3:0 povisio Žoao Feliks odličnim udarcem sa nekih 20 metara u 70. minutu meča. Uspeo je Bruno Petković u 91. da postigne počasni pogodak, a "vatrene" je u 94. minutu dokusurio Andre Silva.

Foto: Tanjug/AP

Pored ovog duela, odigrane su još dve utakmice u večernjem terminu Lige A Lige nacija. Belgija je slavila protiv Danske u gostima pogocima Denajera i Mertensa, dok je Francuska preko Kilijana Mbapea upisala tri boda u Švedskoj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija