• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2020

21:43

TRANSFERI UŽIVO (6. SEPTEMBAR)! Sprema se bomba u Torinu, Srbin zaobišao Partizan!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (6. SEPTEMBAR)! Sprema se bomba u Torinu, Srbin zaobišao Partizan!

Podeli vest

Budite i danas uz Informer.rs i pratite dešavanja na fudbalskom tržištu

 

21.45 - Rajan Frejzer, fudbaler Burnmauta na korak je do prelaska u ekipu Njukasla.

21.05 - Nekadašnji štoper Crvene zvezde imao je ovog leta ponudu Partizana, ali je odlučio da ode u Izrael. Više o tome OVDE.

20.30 - Depaja hoće Barsa, ali... Fudbaler Liona je na meti Rome, čini se da je "vučica" ozbiljno ušla u priču i Lion čeka još jednu ponudu.

20.10 - Gotovo! Defanzivac Liona Fernando Markal novi je igrač Vulverhemptona!

 

 

19.40 - Spremite se za veliku vest! Barselona i Juventus su u završnim pregovorima oko prelaska Luisa Suareza u Torino! Čeka se potvrda!

 

 

19.10 - Roma je sve dogovorila oko pozajmice Krista Smolinga sa Mančester junajtedom, ali.. Problem je plata igrača. Denzivac traži oko 3.5 miliona evra.

18.36 - Lester je ozbiljno zainteresovan za štopera Barnlija Džejmsa Tarkovskog. Lisice već dugo prate povremenog reprezentativca Engleske, a Barnli traži čak 30 miliona funti.

18.10 - Vulverhempton je pronašao zamenu za Meta Doetrija koji je otišao u Totenhem. U pitanju je Lionov defanzivac Fernando Markal koji je već prošao lekarske preglede u Engleskoj.

 

 

17.15 - Šuška se da je Barselona spremila poslednju ponudu Interu za Lautara Martineza!

 

 

16.50 - Sautempton je stavio na transfer listu Marokanca Sofijana Bufala (26)! Od njega se mnogo očekivalo, ali nije pokazao gotovo ništa.

15.25 - Nakon što je na žrebu za kvalifikacije za Ligu šampiona postao mogući rival Crvene zvezde, Olimpijakos je na dobrom putu da dovede zvučno pojačanje. Prema pisanju grčkog portala "Gazeta", iskusni vezista Adel Tarabt mogao bi da pojača šampiona Grčke jer ga trener Benfike Žorž Žezus ne vidi u planovima.

Olimpijakos je siguran učesnik plej-ofa za Ligu šampiona, dok Crvena zvezda za mesto u toj fazi igra protiv Omonije 16. septembra.

15.21 - Ako ne dođe Luis Suarez Juventusova druga opcija je Alvaro Morata ili Edin Džeko, danima spekulišu mediji u Italiji

15.15 - Sautempton je stavio na transfer listu Marokanca Sofijana Bufala (26). U pitanju je momak kog su Sveci platili skoro 20.000.000 Lilu, a sada bi prihvatili svaku ponudu tešku makar 4.000.000 evra.

14.37 - Iskusni Španac Borha Valero (35) mogao bi još jednu sezonu da se zadrži u italiji iako mu je istekao ugovor sa Interom. Tri kluba bi ga videla u svojim redovima, Parma, Đenova i Verona.

 

 

14.13 - Čelsi nudi novi ugovor Mišiju Batšuajiu zato što ne želi da izgubi kao slobodnog igrača narednog leta. Pprvo novi ugovor i povišica sa 15.000 nedeljno na 100.000, pa pozajmica. A dogodine i prodaja.

13.18 - Od novog i boljeg ugovora do odlaska za samo nekoliko nedelja! Kako prenose italijanski mediji Nikola Maksimović će ovog leta definitivno napustiti Napoli. Klub je definitivno rešio da proda srpskog štopera. Predsednik kluba Aurelio de Laurentis je ponudio Maksimoviću još manju platu od dosadašnje, što defanzivac iz Užica nikako nije hteo da prihvati. Cena - 15.000.000 evra.

 

 

13.00 - Crvena zvezda je prodala Tomanea u Samsunspor za oko 600.000 evra, ali će na "Marakani" ostati do 17.septembra. Nije u pitanju problem oko ličnih uslova ili lekarskih pregleda, kako prenosi Mondo, nego dogovor dva kluba. Tomane će moći da igra za Zvezdu u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Omonije (16. septembar, 17.00), a potom će otići u Tursku, kako navodi pomenuti izvor.  Više o ovoj vesti možete da pročitate OVDE.

Foto: Starsportphoto

 

12.39 - Tutosport piše kako su agenti argentinskog napadača Gonzala Iguanina na stalnoj vezi sa MLS ligašima, najčešće sa Di Si Junajtedom i Inter Majamijem, gde je nedavno otišao Blez Matuidi. 

12.26 -  Kalidu Kulibali blitu je prelaska u Mančester siti. Poslednje informacije glase da je štoper Napolija dogovorio platu sa budućim poslodavcima - skoro duplo veću nego što je imao kod Napolitanaca. Prema tim izvorima, Kulibali će u Sitiju zarađivati 12 miliona evra po sezoni (9+3 bonusi), tako da je sada preostao teži deo posla - da se Siti i Napoli "nađu" oko obeštećenja. Napoli očekuje 71 milion evra za svog najboljeg defanzivca.

11.54 -  Andrija Živković je na pragu PAOK-a! Srpski fudbaler je sve dogovorio sa Solunjanima, obaviće lekarske preglede, a u ponedeljak će potpisati ugovor sa crno-belima.

Foto: Starsportphoto©

 

11.29 - Totenhem navodno opipava teren oko Vila Hjuza, 25-godišnjeg veziste Votforda. On je pre tri godine stigao među Stršljenove za nešto više od 9.000.000 evra...

11.25 - Gazeta delo Sport prenosi da su se Inter i Arturo Vidal dogovorili. U pitanju je dvogodišnji ugovor s trećom opcionom godinom i plata 6.000.000 evra neto. Za jednog 33-godišnjaka vrlo dobar ugovor reklo bi se...

10.23 - Lionel Mesi ostaje u Barseloni pa je jasno da francuskom napadaču Antoanu Grizmanu najverovatnije sledi odlazak sa Nou Kampa. Engleski velikani Mančester junajted, Liverpul i Arsenal već u pripravnosti. Grizman je postao najveći gubitnik Mesijeve odluke da ostane u Barseloni, jer mu je Ronald Kuman navodno već bio obećao ulogu legendarnog Argentinca u novom timu.

Foto: printscreen

 

10.11 - Fenerbahče i Lacio konačno su pronašli zajednički jezik oko transfera reprezentativca lažne države Kosovo Vedata Murićija koji bi uskoro trebalo da postane novi igrač rimskog kluba. 

09.54 - Vezista Mančester junajteda Pol Pogba iščekuje povratak u Juventus. Italijanski list Tutosport navodi da Francuz želi ponovo u Torino već od januara sledeće godine. Zato je stopirao pregovore sa Mančester junajtedom oko novog ugovora.

Foto: reuters

 

09.53 - Barselona je započela pregovore sa Žoržinjom Vajnaldumom i Memfisom Depajem. Dve velike želje Ronalda Kumana su prioritet. Barselona je kontaktirala fudbalere i njihove agente i pregovori su počeli. Čelni ljudi Barse nadaju se i ubeđeni su da mogu da završe oba transfera za manje od 50.000.000 evra.

09.50 -Dobar dan i dobro došli na naš blog posvećen fudbalskim transferima. Šta se dešavalo u subotu  pogledajte OVDE.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija