• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2020

22:40 >> 22:36

(VIDEO) SRBIJA MALO ŠTA POKAZALA ZA 90 MINUTA! "Orlovi" zakazali u prilično dosadnom meču, Kolarov pocrveneo!

Fudbal

(VIDEO) SRBIJA MALO ŠTA POKAZALA ZA 90 MINUTA! "Orlovi" zakazali u prilično dosadnom meču, Kolarov pocrveneo!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je bez golova (0:0) protiv selekcije Turske u drugom meču lige B Lige nacija u Beogradu. U prilično dosadnom meču u Beogradu obe ekipe osvojile su prve bodove

 

Čini se da jednostavno to nije to...drugi meč zaredom Srbija ponovo ostaje kratkih rukava. Na kraju mogu "orlovi" da budu zadovoljni i što su došli do boda protiv Turske u Beogradu.

(FOTO) ŽELITE NOVI DRES SRBIJE? Spremite se da DUBOKO zavučete ruku u džep!

U meču bez mnogo prilika, nešto konkretniji bili su gosti iz Turske, mada im je u tome dosta pomogao i kapiten "orlova" Aleksandar Kolarov koji je prvo u nadoknadi prvog dela, a onda i u drugom minutu nastavka igre dobio dva žuta i zaradio isključenje.

Bilo je jasno da Srbija sa 10 igrača ne može mnogo da uradi. Ipak, imali su priliku preko Aleksandra Mitrovića da iz prekida ugroze gol Gunoka, ali nisu uspeli u tome. Odlično je štoper Lestera Sojondžu zatvorio prilaze golu.

Foto: Starsportphoto

Rajković je na drugoj strani bio na visini zadatka pa je i naša mreža mirovala i na kraju obe selekcije upisale su po bod, prvi u novom ciklusu Lige nacija nakon poraza od Rusije (1:3) i Mađarske (0:1).

Sledećeg meseca "orlove" čeka meč godine protiv Norveške u Oslu. Do tada će nešto morati da se menja...

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

SRBIJA - TURSKA 0:0 (0:0)

Stadion: Rajko Mitić (Beograd), Sudija: Aleksej Kulbakov (Belorusija)

SRBIJA: Rajković - Milenković, Pavlović, Kolarov - Radonjić, Lazović (od 25. Gaćinović), Gudelj, Ne. Maksimović (od 60. S. Mitrović), Kostić, - Tadić - Mitrović.

TURSKA: Gunok – Čelik, Sojundžu, Kabak, Ali Kaldirim – Tufan, Kokdžu (od 60. Under) – Tekdemir, Unal, Jaziči – Karaman. 

KRAJ!

90. minut - Imamo još pet minuta nadoknade!

75. minut - Kaldirim preti, ali samo spoljni deo mreže. Prilično dosadna utakmica.

62. minut - Tadić i Kostić su u istom minutu grubo startovali i zaradili po žuti karton.

60. minut - Po jedna promena na obe strane, Stefan Mitrović na terenu umesto Nemanje Maksimovića, dok kod Turaka Under menja Kokdžua.

49. minut - Crveni karton za Kolarova! Neoprezan start kapitena Srbije i drugi žuti za isključenje sa utakmice!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Promena u redovima gostiju, umesto Čelika na terenu je Sangare.

POLUVREME!

45. minut - Bez potrebe Kolarov dobija žuti karton pred odlazak na odmor.

44. minut - Velika prilika u kojoj se našao Mitrović! Već je bio savladan golman Gunok, ali opet Sojundžu dolazi da spasi svoj gol!

41. minut - Mitrović i Radonjić su šutirali u dva navrata, ali oba puta ih je sačekao blok Sojundžua.

37. minut - Javna opomena za Jazičija nakon oštrog faula.

25. minut - Problem za Srbiju! Darko Lazović doživeo je povredu nakon starta Karamana, umesto njega na terenu je Mijat Gaćinović.

Foto: Starsportphoto

20. minut - Jaziči je uputio vrlo nezgodan udarac sa nekih 25 metara, ali je Rajković uspeo da odbrani.

17. minut - Karaman je bio u prilici. Nakon centaršuta Unala glavom je upitio loptu, ali pored gola.

6. minut - Prva pretnja Srbije, šutirao je Filip Kostić! Lopta pogađa samo spoljni deo mreže!

20.45 - Utakmica je upravo počela!

20.32 - Selektor Turske promenio je ceo tim u odnosu na meč sa Mađarskom, jedini koji je "preživeo" je Sojonču, štoper Lestera.

 

 

20.15 - Ljubiša Tumbaković napravio je tri izmene u sastavu u odnosu na meč sa Rusijom. Umesto Nikole Maksimovića tu je Aleksandar Kolarov, Marka Dmitrovića menja Predrag Rajković, dok će Radonjić preuzeti mesto Sergeja Milinkovića Savića. To znači da će biti malih pomeranja u veznom redu.

19.55 - Zanimljiv podatak glasi da se Srbija i Turska do sada nisu sreli baš nijednom. Ovo će biti prvi put da će dve selekcije ukrstiti koplja.

 

 

19.40 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču drugog kola B lige Lige nacija između reprezentacija Srbije i Turske. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Beograda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 3 godine

I jel Tumbakovic TREBA DA I DALJE BUDE nazovi "selektor" ???? NE ZASLUZUJE !!!!

Borac R SRPSKE

pre 3 godine

NIKAKVO CUDO STO LOSE IGRAMOKO JE SELEKTOR. TAJ COVJEK JE IMAO. NEKAKVOG USPJEHA SA GROBARIMA KADA JE MIRKO MARJANOVIC BIO PRESEDNIK PARTIZANA I VLADE SRBIJE. ON NIJE ZA SELEKTORA ON JE MOZDA DA VODI NEKOG TRECELIGAS. MIJENJAJTE TO DOK NIJE KASNO.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija