• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2020

22:58 >> 21:46

TRANSFERI (8. SEPTEMBAR)! Jedan Srbin u Milanu, drugi u Solunu, Everton promenio ceo vezni red!

Fudbal

TRANSFERI (8. SEPTEMBAR)! Jedan Srbin u Milanu, drugi u Solunu, Everton promenio ceo vezni red!

Podeli vest

Pratili smo još jedan dan na transfer tržištu

 

22.55 - Toliko za danas! Budite sa nama i sutra kada pratimo nastavak transfer pijace!

22.17 - Kapiten Reala iz Madrida Serhio Ramos spreman je da potpiše novi ugovor za manju platu kako bi olakšao klubu funkcionisanje tokom krize izazvane pandemijom korona virusa. Iskusni Španac trenutno u Madridu prima 11 miliona evra po sezoni.

21.45 - Španac Angelino ipak neće u Barselonu. Vratio se u Lajcpig na novu jednogodišnju pozajmicu.

 

 

21.15 - Sada je sve gotovo! Andrija Živković zadužio je opremu PAOK-a!

 

 

19.33 - Votford ima novog vezistu! Abdulaj Dokure, jedan od najboljih igrača Votforda ipak će i naredne sezone igrati Premijer ligu.

 

 

18.55 - Gotovo! Bajer iz Leverkuzena doveo je zamenu za Kaja Haverca, a u pitanju je Patrik Šik!

 

 

17.30 - Lids je spremio još jednu transfer bombu! Više o tome OVDE.

16.52 - Zvanično! Rafael je novi fudbaler Bašakšehira. Nekadašnji desni bek Mančester junajteda prešao je iz Liona u redove šampiona Turske i to kao slobodan igrač.

16.25 - Sampdorija je zainteresovana za Antonija Marina (19), levokrilnog napadača Dinama iz Zagreba za koga je ponudila 10 miliona evra.

15.14 - Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov potpisao je za Inter, saopštio je danas milanski klub.  Kolarov stiže iz Rome, gde je proveo prethodne tri sezone, na izričit zahtev trenera Antonija Kontea. 
Nije zvanično saopštena dužina ugovora, ali su mediji ranije preneli da je u pitanju ugovor na jednu plus jednu sezonu. Kolarov će u novembru napuniti 35 godina, karijeru je počeo u Čukaričkom, a potom je nastupao za OFK Beograd, Lacio i Mančester Siti. Za Srbiju je odigrao 92 utakmice i postigao 11 golova.

 

 

14.37 - Everton je definitivno dogovorio transfer Abdulajea Dukurea iz Votforda za 28.000.000 evra, dok je vezista potpisao četvorogodišnji ugovor. 

14.34 - Pepe Rodrigez stigao je u Olimpijakos, koji je našao i krilo. Grčka Gazeta navodi da su pirejski crveno-beli u poodmaklim pregovorima oko 22-godišnjeg Livaja Garsije iz Beitar Jerusalima. Reč je o reprezentativcu Trinadada i Tobaga, koga prate i AEK, Kasimpaša i nepoznati italijanski tim, a koji bi, ako se ispune želje Izraelaca, koštao 3.000.000 mada Grci pokušavaju da obore cenu.

14.13 - Lazar Samardžić, mladi fudbaler srpskih korena rođen u Nemačkoj, novi je vezista Lajpciga. Polufinalista Lige šampiona i njegov trener Julijan Nagelsman su momka vrednog milion i po evra na tržištu doveli na pet godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?⚪️ Welcome to RB Leipzig, Lazar! ? #Laki20

A post shared by RB Leipzig (@dierotenbullen) on Sep 8, 2020 at 1:03am PDT

 

13.27 - Portugalski O Žogo navodi da se Arsenal raspitivao kod Sportinga za 18-godišnjeg levog beka Nuna Mendeša. Mladi Portugalac je prethodne sezone odigrao devet utakmica u Primeiri, uglavnom na levom boku, ali može da pokrije i poziciju centralnog defanzivca. Milan je navodno već nudio 15.000.000 za Mendeša, ali su u Lisabonu odbili ponudu, jer fudbaleru u klauzuli stoji tri puta veći iznos - 45.000.000 evra. 

13.26 -  Lacio se dogovorio sa Luizom Felipeom. Kako prenosi Korijere delo Sport sa Brazilcem su  dogovorili novi, petogodišnji ugovor.

13. 15 - Ponovo je Luka Milunović u Superligi. Posle dve godine vratio se u elitnu srpsku fudbalsku diviziju. Njegov novi klub je kruševački Napredak, kojem se već pridružio na pripremama.

 

 

12.47 - Barselona želi  Memfisa Depaja, ali je stigla poruka iz Liona. Predsednik kluba Olas poručio je da od tog posla neće biti ništa: - Memfis je mogao da ode u avgustu, a sada će ostati sa nama do kraja sledeće sezone. Ne mislim da je u interesu kluba da proda kapitena posla ovako turbulentne sezona koja je za nama - poručio je Olas.

12.18 - Najbolji strelac Celja sa 23 pogotka uz 12 asistencija - Dario Vizinger, novi je igrač Volfzbrgera. Hrvat stiže za oko 800.000 evra i potpisaće ugovor na četiri godine.

 

 

12.15 - Patrik Šik stiže u Leverkuzen, kako bi kompletirao transfer u Bajer.Romi će pripasti oko 25.000.000 evra, dok će Čeh potpisati ugovor na pet godina.

10.51 - Uprkos činjenici da ima Jana Oblaka i da je ovog leta doveo Iva Grbića kao rezevrnog golmana, Atletiko Madrid želi još jednog čuvara mreže. a izbor je pao na 21-godišnjeg Kristijana Džoela Sančeza iz Hihona. 

10.24 - Doskorašnji napadač Benfike Andrija Živković, kako tvrde mediji u Grčkoj, novi je fudbaler PAOK-a. Minulih dana se spekulisalo, a sada je posao završen. Živković je prošao lekarske preglede i potpisao dvogodišnji ugovor, sa opcijom izlaza iz istog. Više možete da pročitate OVDE.

 

 

09.35 - Srpski as Branislav Ivanović će se vratiti u englesku Premijer ligu. Ivanović kako piše Mozzrtsport ima ponude iz dva premijerligaška kluba od kojih nijedan nije Fulam kako se ranije spekulisalo. Imena klubova koji žele Ivanovića se još čuvaju u tajnosti. Ranije tokom leta se šuškalo da bi Everton mogao da bude jedan od njih zbog Karla Anćelotija sa kojim je Ivanović imao sjajnu saradnju u Čelsiju, ali lokalni mediji iz Liverpula su ubrzo demantovali te glasine iz Srbije.

Foto: Tanjug

 

09.31 - Italijanski mediji prenose da je Samir Handanović produžio ugovor sa Interom do 2022. godine. Aktuelni mu je važio do sledećeg leta.

09.30 - Dobar dan i dobro došli na naš blog posvećen fudbalskim transferima. Šta se dešavalo u ponedeljak pogledajte OVDE.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija