• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2020

11:35

"ORLOVIMA" PRETE GOL MAŠINE! Možemo da igramo vezanih očiju!

Fudbal

"ORLOVIMA" PRETE GOL MAŠINE! Možemo da igramo vezanih očiju!

Podeli vest

Norvežani puni samopouzdanja čekaju 8. oktobar u deul sa Srbijom u Oslu u plej-ofu Lige nacija za plasman na Evropsko prvenstvo

U ponedeljak veče deklasirali Severnu Irsku i to kao gosti – 5:1 i poslao poruku "orlovia". Dvojica sjajnih golgetera, Erling Haland i Aleksander Serlot, poigravali su se sa odbranom zelenih, postigli su po dva gola.

 

OD SRBIJE VALJAJU SAMO DRESOVI, NIKAD GORE IZDANJE! Kosanović BRUTALAN, nije štedeo "orlove"!

"ORLOVI" STIGLI U MOSKVU! Pobeda je naša obaveza!

 

Erling Haland oduševio je selektora.

- Nikada u dugoj karijeri nisam video igrača koji je toliko mlad tako napredovao. Možda Mesi i Ronaldo jedino. Haland je jedinstven fudbaler i ima potencijal da se razvije u igrača svetske klase. Ako pogledate kako igra u poslednjoj trećini terena, to je apsolutno top klasa - tvrdi Lagerbek.

- Možda bi morao da bude bolji u samoj igri, dok učestvuje u akcijama, ali i tu je na visokom nivou. Samo neka ga povrede poštede, biće jedan od najboljih igrača sveta - podvukao je Lagerbek.

Foto: Printscreen You Tube

 

Na poslednjih 20 utakmica koje je odigrao za Borusiju Dortmund i reprezentaciju Norveške, Haland je postigao 19 golova.

Aleksander Serlot najbolji strelac turskog prvenstva na poslednje dve utakmice reprezentacije postigao je tri gola. I ubedio selektora Lagerbeka da su on i Haland savršena kombinacija.

- Lako je i zabavno igrati sa Halandom. Tako se dobro razumemo na terenu da bismo mogli da igramo vezanih očiju - rekao je Serlot.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mik

pre 3 godine

Posle susreta sa Srbijom imaces placeni odmor 3-6 mes.najmanje.Castimo te.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija