• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.09.2020

15:44

35 KLUBOVA PODRŽALO KOKEZU! Jednoglasno osudili ponašanje rukovodstva Partizana i pružili podršku čelnicima FS!

Fudbal

35 KLUBOVA PODRŽALO KOKEZU! Jednoglasno osudili ponašanje rukovodstva Partizana i pružili podršku čelnicima FS!

Podeli vest

Ukupno 35 klubova Superlige i Prve lige Srbije, na današnjoj redovnoj Skupštini, podržalo je rad Fudbalskog saveza Srbije (FS S) i rukovodstva na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom

Skupština je održana u Sportskom centru FS S u Staroj Pazovi, a odsutni su bili samo predstavnici FK Partizan, FK Radnički Niš i FK Zlatibor

Sednicom je predsedavao predsednik Zajednice, Dragomir Lazović, dok su kao gosti bili prisutni predsednik FS S Kokeza, generalni sekretar Jovan Šurbatović i predsednik Sudijske komisije Milan Karadžić.

- Centralna tema današnje sednice bila je aktuelna situacija u takmičenju i istupanje predstavnika FK Partizan iz organa Zajednice. Svi klubovi jednoglasno su osudili ponašanje rukovodstva FK Partizan zbog neučestvovanja u radu organa Zajednice i javnih obraćanja koja nanose nesagledivu štetu domaćem fudbalu, kao i svim klubovima koji učestvuju u dva najviša ranga takmičenja. U isto vreme, članovi Skupštine Zajednice izrazili su poštovanje prema instituciji i značaju fudbalskog kluba Partizan -  ističe se u saopštenju.

Video tehnologija (VAR) zvanično će početi da se primenjuje u Superligi Srbije od sezone 2021/2022, više o tome pročitajte OVDE.

Navijači Partizana okupili su se ispred Kuće fudbaal, a zašto pročitajte OVDE.

Foto: Starsportphoto

Slaviša Kokeza

I TO SMO DOŽIVELI! VAR u Superligi od sledeće sezone! Da, dobro ste pročitali!

FSS ŽESTOKO ODGOVORIO PARTIZANU! Alibi za nerad, neznanje i nemoć, sejete mržnju... 1.000.000 evra ste pozajmili od FSS



Kako se navodi, u iscrpnoj diskusiji u kojoj su učestvovali gotovo svi predstavnici klubova konstatovano je da je dosadašnje suđenje na visokom nivou, znatno višem nego prethodnih sezona.

Istovremeno, rad Sudijske komisije FS S i predsednika Milana Karadžića je posebno pohvaljen.

- Ovoga puta klubovi su jednoglasno pružili podršku rukovodstvu FS na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom, uz ocenu da je dosadašnji rad FS Srbije značajno podigao opštu sliku i kvalitet domaćeg fudbala. Predsednik FS Srbije informisao je sve prisutne da Fudbalski savez Srbije kao i do sada stoji na raspolaganju svim klubovima i da su vrata za razgovore oko svih problema širom otvorena. Predsednik saveza posebno je poželeo je sreću FK Crvena zvezda, FK Partizan, FK Vojvodina i FK TSC u evropskim takmičenjima.

Skupština Zajednice apeluje na rukovodstvo FK Partizan da svoje stavove iznosi u okviru institucionalnih organa, u cilju opšteg interesa, pogotovu u momentu kada klubove i najbolju reprezentaciju Srbije očekuju presudni mečevi u evropskim takmičenjima.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ima ona stara

pre 3 godine

celo selo ne valja samo je partizan dobar...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17