• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2020

22:38

(VIDEO) MRZELI GA ILI VOLELI - RONALDO NASTAVLJA DA PIŠE ISTORIJU FUDBALA! Kristijano u klubu 100, Francuzi pobedili Hrvate!

Fudbal

(VIDEO) MRZELI GA ILI VOLELI - RONALDO NASTAVLJA DA PIŠE ISTORIJU FUDBALA! Kristijano u klubu 100, Francuzi pobedili Hrvate!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Portugala pobedila je Švedsku u drugom kolu lige A Lige nacija sa 2:0, a oba gola postigao je Kristijano Ronaldo koji je tako došao do 101. pogotka za nacionalni tim

 

Portugalci su zasluženo slavili u Švedskoj uz pomoć Kristijana Ronalda koji je došao do trocifrenog broja golova u nacionalnom dresu. Tako je fudbaler Juventusa postao drugi igrač u istoriji ovog sporta koji je došao do 100+ golova za reprezentaciju.

(FOTO) HRVATI U NEVERICI, KUKAJU POSLE BRUKANJA! Jadna nam majka, bili smo totalni autsajderi!

Ispred njega je još samo legendarni Iranac Ali Daeji koji je došao do brojke od 109 pogodaka, ali je on još od 2007. godine u penziji tako da će Ronaldo sasvim sigurno uspeti da dođe do prvog mesta. Sada su već daleko iza njega čuveni Ferenc Puškaš, Kunišige Kamamoto, Godfri Čitalu...

Foto: Tanjug/AP

Ostali mečevi ostali su u senci ovog dostignuća, ali je bilo jako interesantno na dva susreta. Jedan od njih odigran je u Parizu gde je Francuska slavila protiv Hrvatske u reprizi finala Svetskog prvenstva iz 2018. godine sa 4:2.

 

 

Iako su "vatreni" vodili sa 1:0 golom Dejana Lovrena, brzo su se domaći vratili i preokrenuli stvari u svoju korist. Pogađali su Antoan Grizman, Entoni Marsija, Dajo Upamekano i Olivije Žiru (penal), dok je za goste Josip Brekalo pronašao put do mreže.

Belgijanci su kod kuće savladali Island i više nego ubedljivo sa čak 5:1, iako su gubili, dok je meč Danske i Engleske završen bez pobednika (0:0).

Što se tiče lige C Lige nacija, Crna Gora je u 93. minutu preko penala došla do pobede u Luksemburgu golom Bećiraja pa su sada usamljeni na vrhu tabele.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija