• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.09.2020

19:51

DA LI VERUJETE RONALDU? Nisam opterećen rekordima!

Fudbal

DA LI VERUJETE RONALDU? Nisam opterećen rekordima!

Podeli vest

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da se ne opterećuje rekordim

Portugal je pobedio Švedsku sa 2:0 u utakmici u Ligi nacija, Ronaldo je bio dvostruki strelac i postigao je 100. i 101. gol za reprezentaciju. On je tako postavio evropski rekord po broju golova za državni tim.

On je tako postavio evropski rekord po broju golova za državni tim. Rekorder je Ali Daei sa 109 postignutih golova za reprezentaciju Irana.

 

(VIDEO) RONALDO, PRAVILA VAŽE I ZA TEBE! Portugalac se malo opustio na tribinama!

OVO NIJE PRAVA HRVATSKA, ONI SU GINULI... Lovren bljuje vatru posle debakla!

 

- Uspeo sam da premašim brojku od 100 golova i sada ću ići na rekord. Korak po korak. Nisam opterećen pošto verujem da će rekordi prirodno doći - rekao je Ronaldo, preneo je Skaj.

Ronaldo je u subotu propustio utakmicu sa Hrvatskom u Ligi nacija zbog povrede prsta.

- Znao sam da ću da se oporavim za drugu utakmicu - dodao je fudbaler Juventusa.

Portugal ima dve pobede u prva dva kola u Ligi nacija i prvi je na tabeli ispred Francuske, koja takodje ima šest bodova u Grupi 3 u Ligi nacija A.

Ronaldo je postavio nove rekrode, o tome čitajte OVDE.

 

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija