• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2020

22:14

MAŽIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! Sudije su u Srbiji pod velikim pritiskom!

Fudbal

MAŽIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! Sudije su u Srbiji pod velikim pritiskom!

Podeli vest

Poznati srpski sudija Milorad Mažić će biti šef obuke sudija na Kipru, a da bi se maksimalno posvetio novom poslu odlučio je da se preseli na Kipar

Poslednje dve godine radio je kao sudija u Kini, a u julu je odlučio da završi karijeru

Sudio je na Evropskom i Svetskom prvenstvu, Kupu Konfederecija i Ligi Evrope i Ligi šampiona, a u najelitnijem takmičenju sudio je finale između Liverpula i Totenhema. Sada će e znanje prenositi kolegama na Kipru.

 

SUDIO PARTIZANU, SAD ĆE ZVEZDI! Evo ko deli pravdu crveno-belima na Kipru, već je video crveno-bele!

VRATIO SE PRAVI JOVETIĆ! Crnogorci preko bivšeg napadača Partizana do pobede na Kipru!

 

Zašto je Mažić prestao da sudi možete da pročitate OVDE.

 

- Dolazim iz Srbije gde se sudije suočavaju sa velikim pritiskom. Sudijama je potrebna podrška, ne samo Fudbalskog saveza, već svih fudbalskih radnika, s obzirom da su u teškoj poziciji. Pogledao sam nekoliko utakmica na Kipru i nije problem u sudijama i njihovom kvalitetu, već je problem tretman kakav dobijaju, s obzirom da imaju manje grešaka nego neke strane sudije. Potrudiću se da zalaganjem i radom obezbedim budućnost kiparske arbitraže -  rekao je Mažić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija