• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2020

13:46

IVIĆ NIJE ZADOVOLJAN POSLE DEBIJA! Mnogo stvari moramo da popravimo!

Fudbal

IVIĆ NIJE ZADOVOLJAN POSLE DEBIJA! Mnogo stvari moramo da popravimo!

Podeli vest

Srpski stručnjak Vladimir Ivić pobedom je debitovao na klupi engleskog Votforda.

"Stršljenovi" su u prvom kolu Čempionšipa bili bolji od Midlzbroa rezultatom 1:0.

- Na početku utakmice bilo je mnogo dugih lopti sa obe strane, mnogo prekida, kornera, slobodnih udaraca. U takvoj igri smo se bolje snašli, postigli smo gol, stvorili još jednu veoma dobru šansu. Prva je utakmica. Jasno je da moramo još mnogo stvari u igri da unapredimo, mnogo detalja koji su jako važni - izjavio je Ivić.

SRBIN DEBITOVAO POBEDOM! Votford slavio na otvaranju Čempionšipa!

KAD SRBIN ZAVEDE DIKTATURU! Ivić nas tera da radimo kao psi!

 

Nekoliko igrača Votforda bilo je zaraženo koronavirusom i nisu bili prisutnu na treninzima.

- Mislim da nismo radili dobro u napadu, nismo dobro kontrolisali loptu. Moraćemo na tome da poradimo, jer iako smo dosta vežbali, nekada stvari tokom utakmice ne idu onako kako ste zamislili. Prva je utakmica, imali smo dosta igrača koji su imali samo sedam do deset treninga, jer je mnogo njih moralo da ide u karantin i nažalost nije bilo dovoljno vremena da radimo, unapređujemo igru, pogotovo u napadu. Mislim da možemo mnogo bolje i moramo da pronađemo razlog zašto to na ovom meču nije funkcionisalo kako smo hteli.

Foto: Tanjug/AP

 

- Teška je situacija, ali to je deo mog posla. Moram da radim sa momcima koji su spremni da igraju, da daju 100 odsto sebe za klub i koji žele da budu ovde. Bitno je da svi budu pozitivni od starta, da se vidi da uživaju da igraju za Votford - poručio je srpski trener.

Zašto Englezima ne valja Srbin čitajte OVDE.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija