• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2020

08:58

(VIDEO) MIHAJLOVIĆ NA TRENINGU POSLE KORONE! Pogledajte šta su mu PRIREDILI navijači Bolonje!

Fudbal

(VIDEO) MIHAJLOVIĆ NA TRENINGU POSLE KORONE! Pogledajte šta su mu PRIREDILI navijači Bolonje!

Podeli vest

Navijači Bolonje iznenadili su trenera Sinišu Mihajlovića

Iza srpskog trenera Siniše Mihajlovića je težak period, mesecima se bori sa leukemijem, pa je dobio koronu, na sreću srpski trener se brzo oporavio.

Tokom borbe protiv bolesti sve vreme je uz sebe imao navijače svog tima - Bolonje. Imao je priliku da se uveri još jednom. Uoči meča protiv niželigaša Entele pozdravila ga je grupa navijača Bolonje.

DECA SU SINIŠI PRENELA KORONU! Mihajlović se oglasio, zbog jedne stvari je baš ljut!

MIHAJLOVIĆ PROGOVORIO O KORONI! Evo sa čime je Srbin uporedio virus - JAKA IZJAVA!

 

Mihajlović je pričao o koroni, a šta kaže pročitajte OVDE.

Uz pesmu i skandiranje, sa barjakom u klupskim bojama i megafonom, navijači su izašli pred Mihijlovića. Bio je to emotovan momenat za Srbina koji se ipak našalio kada je grupica ljudi krenula ka njemu, a on odmahnuo rukom pokazujući distancu.

 

 

Vođa navijača se preko megafona obratio Mihajloviću kog su do kapije fudbalskog centra ispratili njegovi igrači koji ga nisu valjano obradovali pošto su protiv niželigaša igrali 0:0.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija