• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2020

14:12

AUUUUU...ISTINA JE! Gigant motri na Srbina, ali 30.000.000 evra...

Fudbal

AUUUUU...ISTINA JE! Gigant motri na Srbina, ali 30.000.000 evra...

Podeli vest

Istina je, Mančester junajted zainteresovan je za bivšeg igrača Crvene zvezde Uroša Račića

Engleski tabloid San preneo je da je Mančester junajted zainteresovan za bivšeg vezistu Crvene zvezde 22-godišnjeg Uroša Račića. Englezi tvrde da je Junajted spreman da za srpskog defanzivnog vezistu izdvoji oko 30 miliona evra, uz podsećanje da je Račićeva klauzula 92 miliona funti za nesmetan odlazak iz Valensije.

Foto: Starsportphoto

 

 

Velikan sa "Old Traforda" zaista motri na Uroša Račića, ali je navodno to sve. Tako bar tvrdi španski novinar Ektor Gomez, specijalizovan za dešavanja u Valensiji, Račićevom klubu.

BOMBA SA OSTRVA! Junajted hoće Zvezdino dete, spremio je i džak para!

ŠOK I NEVERICA! 126.000.000 DOLARA, toliko Mesi ZARADI za godinu dana!

 

On kaže da se od izvora bliskih Račiću može čuti da je istina da je Mančester junajted zainteresovan za vezistu, ali da nije tačno da su poslali ponudu od 30.000.000 evra.

Još uvek nije bilo zvanične ponude, a ostaje se da se vidi hoće li sve ostati samo na interesovanju. Činjenica je da je Račić prošle sezone bio vrlo dobar na pozajmici u Famalikau. Odigrao je 39 mečeva uz tri gola i neke odlične partije i očekuje se da će se ove sezone boriti za mesto u timu Valensije.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija