• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2020

13:51

SEK*I IGRAČKE? NE MOŽE! Klub kuka, zbog Saveza OSTAO BEZ PARA!

Fudbal

SEK*I IGRAČKE? NE MOŽE! Klub kuka, zbog Saveza OSTAO BEZ PARA!

Podeli vest

Holandski prvoligaš Emen ostao je bez sponzora jer je tamošnji Fudbalski savez zabranio poslovnu saradnju između tog kluba i kompanije koja se bavi proizvodnjom sek*i igračaka "EasyToys" iz Vendama

Fudbalski savez Holandije je objasnio zbog čega se odlučio na ovaj potez.

- Kako smatraju  ovaj sponzorski ugovor je u suprotnosti sa dobrim ukusom i nepristojan je, čime Savez zapravo želi da kaže da smo mi kao klub postupili nepristojno - kazao je predsednik Emena Ronald Lubers za "RTV Drenthe, koji kuka zbog novca.

TADIĆ DOBIJA DRUŠTVO U HOLANDIJI! Srpski reprezentativac ima novi klub!

(VIDEO) AJAKS MOŽE I SA 10 IGRAČA! Tadić započeo sezonu asistencijom!

 

- Naravno da je u igri bio veliki novac i veoma sam razočaran kad se desi da propadne dogovor sa glavnim sponzorom, ali iskren da budem, više sam ljut zbog argumenata koje je izneo Fudbalski savez. Prema zajedničkom ugovoru koji postoji, dozvoljena je saradnja sa se*s industrijom. Mi pričamo o kompaniji koja proizvodi i distribuira seksua*ne igračke privatnim licima na kućnu adresu u Holandiji i inostranstvu - dodaje Lubers.

Ne pomaže Emenu ništa, ni potenciranje da ostaju bez sponzora u veoma teškom trenutku usled pandemije koronavirusa. Nisu uspeli da smekšaju Savez koji kaže da su svi klubovi, uključujući i Emen, saglasili su se sa regulativama, statutom i odlukama pod koje potpada i zabrana sponzorstva sa kompanijama iz seks industrije.

Foto: printscreen

 

Takođe, iz Saveza kažu da fudbalske utakmice gledaju maloletne osobe kao i najstariji građani, a iz Emena su i na taj argument poslali kontra stav. Kako kažu, reklama sek*i šopa ne bi stajala na dresovima mlađih kategorija kluba.

Lubers je i postavio pitanje zbog čega kladionica može biti sponzor kluba, naprimer Fejenorda (Toto), a to ne može da bude seksi šop.

- Kockanje može da odvede u zavisnost, dalje i u mnogo ozbiljnije probleme. Na krjau krajeva, mi smo imali odobrenje od komiteta za reklame. Još nekoliko vodećih marketinških agencija nisu videle ništa sporno u ovom sponzorstvu - kaže Lubers.

Zanimljivo je da FS Holandije odobrava reklamiranje sek*i šopova i firmi iz se*s industrije na stadionima i bilbordima na samom fudbalskom objektu, ali ne i na dresovima.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija