• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2020

23:52

OVO SE DEŠAVA JEDNOM U 100 GODINA! TSC - FCSB 6:6 POSLE PRODUŽETAKA! Srpski tim ispao nakon penala!

Fudbal

OVO SE DEŠAVA JEDNOM U 100 GODINA! TSC - FCSB 6:6 POSLE PRODUŽETAKA! Srpski tim ispao nakon penala!

Podeli vest

Fudbaleri FCSB-a plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su u epskom duelu protiv TSC-a u Senti slavili nakon penala sa 5:4, a u regularnom delu i kasnije produžecima rezultata je glasio neverovatnih 6:6!

Poveo je TSC sa 2:0 već na startu meča golovima Milićevića i Duronjića! Rumunski tim je preko Komana smanjio na 2:1, što je bio i konačan rezultat nakon prvih 45 minuta!

NEĆE IM BITI LAKO! Vojvodina saznala ime protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope!

U nastavku igre Man poravnava na 2:2, a nešto kasnije Lukić pogađa za 3:2! Ipak rumunski tim se nije predavao, pa je Man ponovo pogodio za 3:3, a Balaž autogolom doneo prednost Steaui od 4:3 u zaustavnom vremenu! Međutim, TSC golom Tomanovića stiže do spasonosnih 4:4 i produžetaka!

Dodatnih 30 minuta bili su fantastični! Steaua je vodila u dva navrata, ali TSC se vraćao, pa je Tomanović novim golom u finišu poravnao na 6:6 i odveo meču penale!

Na veliku žalost po naš tim, Banjac je promašio penal u trećoj seriji i Steaua je sa 5:3 obezbedila plasman u naredno kolo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JCDenton

pre 3 godine

E, sad bi deki trebao da pohadja malo vecernju skolu kod zoltana sabo-a...tsc je nesrecno i nezasluzeno ispao a svojim primerom su najbolje pokazali kako se bori za svoj klub, zemlju i narod - svaka cast!

Kolja

pre 3 godine

Igrači TSC su pokazali sve što narodu treba da ponovo puni stadione.Viteška borba na život i smrt,bez odustajanja,presin u 118 minutu sa dva igraca manje i nisu izgubili.Ma bravo!Greota je što ne mogu da nastave da se takmiče.Penali su lutrija i to svako zna.Šteta za dva zaslužena crvena kartona i onaj zicer Silađija.Steaua je mnogo kvalitetnija,tu nema priče, ima Mana i Komana koje bih radije no sve one nase SMS ove i sporaće sto nam zivce kidaju.Oni da su bili kompletni verovatno bi se prosetali.Ali to nije poenta!Poenta je u odnosu.Ono što su sinić radili Tomanović,Milićević,Tumbasović,Zec,Antonić i ostali je herojstvo.Vrh sportskog duha i odnosa prema grbu kluba i zastavi zemlje koju predstavljaju.Nezaboravno...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija