• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2020

19:46

TRANSFERI UŽIVO (18. SEPTEMBAR)! Liverpul drma tržište, Subotić kod Robija!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (18. SEPTEMBAR)! Liverpul drma tržište, Subotić kod Robija!

Podeli vest

Pratite i danas uz Informer.rs dešavanja sa letnje transfer pijace

19.35 - Junajted hoće Aleksa Teljesa iz Porta!

18.51 - Robert Prosinečki je doveo veliko pojačanje! Neven Subotić novi je član Denizlija!

18.00 - Prava pomama vlada za Lukasom Toreirom! Posle Torina i Milana, sada se i madridski Atletiko uključio u trku za potpis urugvajskog veziste!

17.15 - Tijago je stiže na "Enfild"! 

https://twitter.com/LFC/status/1306970278493380613

 

16.50 - Velika vest stiže iz Engleske! Liverpul je krenuo po Jotu iz Vulvsa!

16.04 - Geret Bejl je stigao u London! Nastala je potpuna ludnica! Potpis za Totenhem je pitanje sata.

13.52 - Džejms Garner, mladi vezista Mančester Junajteda, prešao je u Votford na pozajmicu. Veliki broj klubova bio je zainteresovan za mladog vezistu koji je završio u timu Vladimira Ivića. 

 

 

13.30 - Tijago Alkantara se oprostio od Bajerna, pred odlazak u Liverpul.

 

 

13.00 - Gonzalo Iguain je otišao iz Juventusa. Stara dama se od njega oprostila na društvenim mrežama kroz nezaboravne momente. Očekuje se da uskoro bude predstavljen u Bekamovom Interu Majami.

 

 

12.08 - Edin Džeko je na korak od Juventusa. To je bila i prva želja novog trenera Andree Pirla, a transfer iz Rome vredan je 16,5 miliona evra. 

 

 

12.00 - Kako javlja poznati transfer insajder, Fabricio Romano, Geret Bejl će narednu godinu provesti na pozajmici u Totenhemu! Bejl i Serhio Regilon završili sve sa papirologijom i da će uskoro i zvanično biti predstavljeni kao nova pojačanja. Obojica su potpisala ugovore, prošla lekarske preglede u Madridu i uskoro se očekuje zvanično predstavljanje.

 

 

10.42 - Nekadašnji fudbaler moskovskog Spartaka Denis Davidov ozvaničio je saradanju sa ekipom Tom Tomska do narednog leta. U redove ruskog premijerligaša krilni napadač dolazi kao slobodan igrač pošto se nedavno rastao sa CSKA iz Sofije.

 

 

10.40 - Ilija Ivić, sportski direktor atinskog velikana naciljao je još jedno pojačanje, pošto želi da u timu vidi Nenada Tomovića. Prema informacijama iz Grčke, Ivić je kontaktirao i Tomovića i Kjevo iz Verone, da se raspita pod kojim uslovima bi mogao da osveži poslednju liniju tima trenera Masima Karere. 

 

09.52 - Francuski defanzivac i najskuplje pojačanje u istoriji Bajerna - Lukas Ernandez (80.000.000 evra), veoma je nezadovoljan statusom u Minhenu. Navodno ozbiljno razmatra ponudu Pari Sen Žermena, a Kilijan Mbape ga ubeđuje da dođe na Park prinčeva. Ovo je potencijalno veoma teška situacija za Bajern imajući u vidu da pregovori oko novog ugovora sa Davidom Alabanom ne idu u dobrom smeru. 

09.51 - Barselona već dugo pokušava da dovede Memfisa Depaja. Ali Lion ima drugačije planove za svog napadača i rado bi ga poslao u Milan kao deo dogovora oko Lukasa Pakete, piše Đanluka Di Marcio.

TRANSFERI UŽIVO (28. AVGUST)! BARSELONA SPREMILA NOVU BOMBU!

TRANSFERI UŽIVO (19. AVGUST)! Zvezda otpustila vezistu! Spakovao je kofere!

 

09.50 - Dobro došli u još jedan dnevni blog u kojem ćemo se baviti najvažnijim dešavanjima sa fudbalske pijace. Šta se dešavalo juče pročitajte OVDE.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija