• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.09.2020

11:13

OVAKAV MEČ NISAM DOŽIVEO! Zoltan Sabo i dalje u čudu!

Fudbal

OVAKAV MEČ NISAM DOŽIVEO! Zoltan Sabo i dalje u čudu!

Podeli vest

Trener fudbalera TSC-a Zoltan Sabo čestitao je ekipi FCSB na plasmanu u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ocenjujući da je njegova ekipa dala sve od sebe, pokazala hrabrost i snagu, ali da na kraju, u penal lutriji, jednostavno nije imala sreće

Fudbaleri TSC-a su eliminisani u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, nakon što su u Senti poraženi od rumunskog FCSB-a posle penala 6:6 - 5:4, a tokom 120 minuta neverovatne borbe viđeno je 12 golova i dva crvena kartona.

- Ovo je bila neverovatna utakmica koju smo odlično počeli sa 2:0. Posle smo iz jedne neshvatljive greške primili prvi gol, nakon čega je izgledalo da se u ekipu uvukao strah i nismo igrali kako treba. Nažalost, posle isključenja Dajana Ponjevića smo bili prinuđeni da se branimo, ali je dobro bilo što smo posle svakog njihovog gola mi odgovorili našim golom i momcima svaka čast na tome -  rekao je Sabo.

(VIDEO) SRBI ISPISALI ISTORIJU! Evropa ovo NIJE VIDELA, prvi put u 24.000 utakmica!

(VIDEO/FOTO) NAJLUĐA UTAKMICA U ISTORIJI! Planeta bruji o Srbima! Pogledajte sve GOLOVE neverovatnog trilera u Senti!


Trener TSC je pohvalio svoje igrače jer su dali sve od sebe tokom meča, čak i kada su ostali sa dva igrača manje, kada je iz igre isključen i Vladimir Silađi.

- Nismo odustajali i uspeli smo da rezultatski stižemo FCSB. Posle produžetaka, kada su na red došli penali, koji su nažalost lutrija, ekipa je imala više sreće - rekao je Sabo i dodao da veoma žali zbog toga.

Foto: Starsportphoto

 



- Ovakvu utakmicu nisam doživeo ni kao igrač, ni kao trener, da sa dva igrača manje uspemo da stižemo protivnika - kazao je Sabo.

Istorijski meč, prvo domaćinstvo FK TSC u evropskom takmičenju dugo će se pamtiti, opšta je ocena svih u klubu, uz uverenje da će narednu priliku za bolji plasman u Evropi, uz malo više sreće, iskoristiti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomislav

pre 3 godine

Gospodine, Sabo, nije ishod ove utakmice bio pitanje sreće, već vaša trenerska nestručnost i nedostatak elementa poznavanja psihologije. Do danas sam vas izuzetno cenio, od danas ste moje veliko razočarenje. Bio sam ubeđen da dobro poznajete zanat kojeg radite, ali način kao ste katastrofalno vodili ekipu sa klupe demantovao je sve moje zablude o vama. Vi ste najviše odgovorni za oba crvena kartona koja su dobili vaši igrači. Ja, kao neko ko je utakmicu posmatrao ispred televizora, bio sam 100 % siguran da će Ponjević dobiti drugi žuti u nastavku utakmice. To sam rekao i svom sinu dok smo gledali prenos. Vi ste morali hitno da reagujete u trenutku kada je sudija dao Ponjeviću onu poslednju opomenu pred isključenje. A vi ste nemo sve to posmatrali kao da ste deo publike. Strahota! Najzad, morali ste do kraja poluvremena bar da Ponjeviću zamenite mesto, jer je bilo evidentno da je prespor za protivničkog igrača koji je pored njega tutnjao kao brzi voz. Zašto ništa niste preduzeli?!! Drugo, niste naučili svog golmana da brani penale. Šta radi vaš stručni štab, osim što prima platu?! I niste umeli da izaberete igrače za izvođenje penala koji bi bili psihološki najstabilniji?! Pogrešili ste u jednom čoveku, i on vam je presudio. Mnogo, mnogo grešaka ste napravili kao neko ko je morao čvrsto i samouvereno držati "volan" u svojim rukama. Na kraju krajeva, nije na vama da se sada iščuđujete - vi ste neko ko na čuđenje nema nikakvo pravo,jer ste bili direktni učesnik događaja a ne posmatrač. Vi ste se na žalost ipak više identifikovali sa ulogom "posmatrača". I zato je poraz bio neminovan. Žao mi je, ali jako, jako, jako ste me razočarali, tim pre što sam čitavog života posvećen fudbalu a fudbalski luzeri me ignorišu. Ne , vas ne smatram luzerom. Vi jednostavno još mnogo, mnogo morate da učite, posebno na planu pihologije, koja je mnogim trenerima najslabija tačka. Kod srpskih trenera je to masovna pojava. Eklatantan i najsvežiji primer za to su Stanković iz Zvezde i Stanojević iz Partizana. Ali, šta da radimo, kada je Gospod Bog njihov stric i ujak?!! Kako radimo, tako nam se i vraća! Nisam maliciozan, samo sam razočaran užasnim stanjem u srpskom fudbalu i zgrožen činjenicom koliko su srpski treneri robovi licence i uslovljeni nekim tupim nagonom da ne žele svakodnevno da uče. Tuga je to, velika tuga do neba!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija