• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2020

11:49

(FOTO) OVO SE ČEKALO, PROCURELI DOKUMENTI! Evo koliko je Partizan uzeo novca od FSS, koliko duguje...

Fudbal

(FOTO) OVO SE ČEKALO, PROCURELI DOKUMENTI! Evo koliko je Partizan uzeo novca od FSS, koliko duguje...

Podeli vest

Nedeljama traje rat Partizana i Fudbalskog saveza Srbije

Posle meča sa Vojvodinom  Karađorđu između Vojvodine i Partizana, gde su crno-beli žestoko negodovali zbog suđenja Srđana Jovanovića.

Foto: Privatna arhiva

 

Onda je usladio rat saopštenjima, optužbe, teške reči, ko kome duguje novac, ko je kome dao milione...U poslednjem saopštenju FK Partizan je poručio da FSS-u ne duguje milion evra, kako su tvrdili čelnici Srpske kuće fudbala, već su istakli da je reč o brojci od 411.000 evra.

 

OGLASIO SE FSS UOČI DUELA PARTIZANA U MOLDAVIJI!

GROBARI DOŽIVELI NOVO RAZOČARANJE I TO OD MOCE VUKOTIĆA!

 

 

Međutim, u javnosti su se sada pojavili dokumenti koje je ekskluzivno objavio list Srpski telegraf na svom portalu Republika, a koji ukazuju na to da je FSS uplatio nekoliko pozajmica Partizanu i da su sve one načinjene u 2020. godine.

Foto: Privatna arhiva

 

U dokumentima se vidi da je Partizan od Saveza uzeo nekoliko pozajmica u periodu od 18. februara, pa zaključno sa 28. julom ove godine. Najveći deo pozajmica uzet je za regulisanje dugovanja potrebnih za UEFA licencu.

Foto: Privatna arhiva

 

Objavljena je takođe i molba Partizana koja je poslata na adresu Jovana Šurbatovića, da Savez uplati crno-belima pozajmicu od 150.000 evra, na šta je pozitivno odgovoreno i ubrzo sklopljen i poslednji ugovor 28. jula. Objavljeno je i da Partizan nije ispunio sve obaveze predviđene zbog procenta od 3 odsto za transfere, što su iz Humske nazvali reketaškom kamatom.

Foto: Privatna arhiva

 

Partizan na ime procenta od 3 odsto od transfera, do sada je od transfera trebalo da isplati 815.000 evra, ali nije isplaćen čitav iznos, već nedostaje 230.000 evra.

Foto: Privatna arhiva

 

Navode se i kazne koje je Savez platio za Partizan kod UEFA, koje su crno-beli isplatili sa zakašnjenjem od po nekoliko meseci.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pismenost i obrazovanje

pre 3 godine

Pogledajte pazljivo potpise osoba, na ovim dokumentima. Mnogo toga vam oni mogu reci o njihovoj pismenosti i obrazovanju. Mozda su se uziveli u ulogu mocnika, zvezda, koji mogu, a ne znaju bolje, da " šarnu ". Nije mi jasno dokle ce država mirno da gleda tu fudbalsku mafiju, menadžere, skaute, koji vrte ogroman novac, deo na koji ne plaćaju poreze, a deo i državnih para iz Budžeta, koji mi, obični smrtnici, " obični "poreski obveznici", punimo u vremenima svih mogućih nedaća, kako ekonomskih, tako zdravstvenih, socijalnih, sa niskim platama i penzijama. Država želi natalite, mlade se ne žene, ne udaju. Od čega i gde da žive? Pogledajte ovu trojicu "moćnika" na slici. Ima ih u svakom klubu, manje - više, u svim rangovima, a i mnogim vrstama "sporta".

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!
Društvo

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!

Vladimir Lučić: Kada do kraja godine startujemo u SAD, bićemo jedan od većih svetskih operatora u smislu teritorije koju pokrivamo i na vrlo realnom smo putu da srpski Telekom postane velika i uspešna globalna kompanija

16.04.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija