• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2020

23:14

BATAK PRED ČUKARIČKI! Radnički interesuje SAMO POBEDA!

Fudbal

BATAK PRED ČUKARIČKI! Radnički interesuje SAMO POBEDA!

Podeli vest

Fudbaleri Radničkog u subotu od 16 časova dočekuju Čukarički, u sklopu osmog kola Superlige Srbije

Radnički se nalazi u odličnoj formi i u ovaj meč ulazi kao četvrtoplasirani na tabeli sa 15 bodova na svom kontu. Čukarički je šesti sa bodom manje.

Duel protiv Čukaričkog najavio je šef stručnog štaba Radničkog Radoslav Batak.

- Van stroja su već duže povređeni Šljivić i Todor Petrović, koji se nije oporavio posle ozlede na meču sa TSC-om. Svi ostali su orni i dobro rasoložen. Iako nam u goste dolazi odlična i za Radnički tradicionalno neugodna ekipa Čukaričkog, uopšte ne sumnjam da ćemo ostvariti još jednu pobedu. Imamo dovoljan broja veoma kvalitetnih fudbalera koji su spremni za najveće napore i iskušenja i zato ne sumnjam u naš novi uspeh - rekao je Batak.

Niški trener ističe da veoma ceni protivnika, ali da je forma njegovog tima u usponu.

- Posle četiri pobede na svom terenu, u prošlom kolu osvojili smo prve bodove na u gostima. I to ceo plen, što nam je donelo izuzetnu atmosferu u timu i poseban elan pred ovu utakmicu. Svaka čast odličnoj ekipi sa Banovog Brda, koju veoma cenimo jer ima odličan stručni štab i vrsne pojedince, ali Radnički stremi ka vrhu tabele Superlige i nećemo dozvoliti nikakvo iznenađenje niti bilo kome da nas zaustavi. Nas interesuje samo pobeda i ni očemu drugom ne razmišljamo - završio je Batak.

Duel na stadionu Čair igraće se bez gledalaca. Aleksandar Veselinović će poslednji put pred odlazak u Ujedinjene Arapske Emirate voditi ekipu kao šef stručnog štaba na klupi Čukaričkog. 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija