• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

19.09.2020

14:00

Nova sezona u Bundesligi i Seriji A – preuzmi 1000 dinara bonusa bez uslova

Fudbal

Nova sezona u Bundesligi i Seriji A – preuzmi 1000 dinara bonusa bez uslova

Podeli vest

Registruj se, pokupi bonus dobrodošlice i stavi na tiket svoje favorite

Nova sezona 2020/21 Bundeslige zvanično je počela juče susretom između Bajerna i Šalkea, a danas će se odigrati i većina preostalih mečeva prvog kola lige čije rezultate danas prati ceo svet.

Takođe, startuje i Serija A, pa je pred vama odličan povod da na tiket stavite opklade na svoje favorite i omiljene evropske klubove – sa stilom u kladionici Meridian.

Sjajna vest - sve nove igrače koji se registruju na sajtu meridianbet.rs očekuje i BONUS dobrodošlice – 1.000 RSD bez uslova, a pruža vam se i prilika da učestvujete u TOP PETARDA takmičenju koje vam može doneti vredne nagrade. Više od tome saznajte na OVOM LINKU.

Derbi utakmica prvog kola Bundeslige svakako će biti meč Borusija Dortmund – Menhengladbah.

Nemci su pokazali da igraju ubedljivo najjači i najbolji fudbal u Evropi.

Ekipa koja je dominirala u svim takmičenjima prošle sezone bez ikakve sumnje je Bajern Minhen. Ali, tu su i drugi nemački klubovi koji su svake godine pretendenti na titulu - na evropskoj sceni, Bundesligi ili Kupu Nemačke.

Na prvom mestu to je Borusija Dortmund, aktuelni vicešampion Bundeslige, koga ćemo i ove sezone gledati u Lige šampiona.

Podsetimo, Dortmund je bila jedina ekipa, uz Bajern Minhnen, koja je prva uspela da nanese poraz Pari Sen Žermenu u prošloj sezoni LŠ. I to u prvom meču osmine finala. Međutim, Milioneri iz Dortmunda su poraženi u revanš meču i time eliminisani iz daljeg toka takmičenja.

Drugi klub koji nikada ne treba potceniti jeste Borusija Menhegladbah. Ekipa Marka Rozea prošle sezone zauzela je 4. mesto u Bundesligi i plasirala se direktno u grupnu fazu Lige šampiona ove sezone.

To je pomak, kada su u pitanju nastupi Menhengladbaha na evropskoj sceni, budući da je prošle sezone ovaj klub eliminisan u grupnoj fazi Lige Evrope.

Ove sezone navijači imaju razloga da odahnu! Naime, sportski direktor Menhengladbaha Maks Eberl potvrdio je da ove sezone neće doći do prodaje najboljih igrača!

Sve u svemu, derbi meč Borusija Dortmund - Menhengladbah mnogo obećava za početak nove sezone Bundeslige. Utakmica se igra danas, sa početkom u 18:30 na Signal Iduna parku u Dortmundu.

Ne smemo da zaboravimo da startuje prvenstvo i u Seriji A. Sezonu od 18 časova otvaraju Fiorentina i Torino, dok će u večernjem terminu (20.45) na terene ekipe Verone i Rome.

Sada kada su najjače lige ponovo na okupu, vreme je da iskoristite sve pogodnosti koje vam pruža kladionica Meridian. A tu je i vrtoglavi bonus na broj odigranih parova, do čak 1000%!

Meridian – kuća najvećih bonusa!


Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija